ALDI-ban dolgozók! Valóban meg lehet keresni heti 30 órás munkával 200 ezer nettót?
Felvettek egy ALDI-ba 30 órás bolti dolgozóként, a bruttó bérem 262.575 forint lesz, de a boltvezető azt mondta, hogy pótlékokkal simán megvan a havi 200 ezer nettó már próbaidő alatt, mivel kiemelt üzlet a miénk.
Azt tudom, hogy reggeles műszak 4.00 és 13.30 között van, a délutános pedig 13.30 és 22.00 között. Este 6 és reggel 6 között van műszakpótlék, na meg vasárnap 50%-os műszakpótlék (ezen a napon 12 órázni kell), ezekkel tényleg lehet olyan jól keresni, hogy heti 30 óra munkával 200 ezret hazaviszek?
Ez igaz? Valóban lehet ennyit keresni? Vagy ez csak parasztvakítás?
Azok az emberek akik ezt a munkát nem bírják azok a büdös életbe nem dolgoztak olyan helyen, ahol tényleg nehéz a meló.
A kasszánál csak ülni kell, hiába mozog a kezed azért nem megerőltető. Pakolgatni kell persze, de nem a válladon kell cementes zsákot cipelni, szóval az se igazán megerőltető
Én tökre eldolgoznék ilyen helyen, főleg a lidl-ben, de a mi környékünkön vagy 10 éve ugyanazok az arcok melóznak, esélytelen bekerülni. Az aldi, lidl magyar viszonylatban tök jól fizet, főleg utóbbi
Köszönöm a választ. Azért hajnali 4-kor a raklapnyi, 20 kilós banán kartonokat a fejed fölé emelgetni sem piskóta, avagy abban a kasszában csücsükélésben azért mentálisan jócskán elfárad az ember. Százféle kóddal dolgozni, pontosan visszaadni a visszajárót (Aldiban nem írja ki a pénztárgép), mindezt úgy, hogy előtte 1 perccel még a hűtőbe töltötted ki a húst, öt perc múlva pedig ismét rohansz oda vissza, nehogy kifagyjon...
De valóban. Az építőipari munkák sokkal keményebbek.
Szerinted a Lidl jobban fizet, mint az Aldi?
Szóval olyanról írtál egy kisregényt, amit csak elképzelsz, és nem tudsz róla semmit. Megspórolhattad volna igazán.
Márpedig az ötösnek igaza van.
Nem értem mik ezek a városi legendék a LIDL-ről, hogy ott megpusztulnak az emberek a munkába. Kezdjük ott, hogy csúcsidőket leszámítva ha bemegyek, akkor kong az ürességtől a bolt. Másrészt abban semmi meglepő nincs szerintem, hogy ha nincs vásárló akkor nyilván nem malmozol, youtube-ozol hanem a kis üresjárataidban pakolsz, leltárazol, takarítasz etc.
Mentálisan fárasztó a kasszázás? Menjél be akkor gyárba 4 műszakba, ahol 8-12 órában ugyanazt a mozdulatsorozatot csinálod egy álló helyben.
Megterhelő a banános kosarakat emelgetni? Dolgoztam cégnél akik rendezvényekre biztosítottál a sátrakat, sörpadokat, meg akármit amire épp szükség volt. Na az volt a fizikailag megterhelő, amikor egy gec* nagy sátrat állítotok fel, aztán jöhet 700-800 sörpad lerakodása a teherautóról. A 8 órás munkaidőt meg felejtsd el, majd ha kipakoltatok akkor van vége. De elmehetsz egy húzósabb helyre akár sima raktárosnak is, van itt a környéken kuplunggyár, emelgetheted a banánok helyett azkat is reggeltől estig ha az jobb.
A LIDL, Aldi stb egy ugyanolyan munkahely mint a többi, pusztán sok embernek már derogál hogy ha épp nincs vevő, akkor is lehet meló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!