ALDI-ban dolgozók! Valóban meg lehet keresni heti 30 órás munkával 200 ezer nettót?
Felvettek egy ALDI-ba 30 órás bolti dolgozóként, a bruttó bérem 262.575 forint lesz, de a boltvezető azt mondta, hogy pótlékokkal simán megvan a havi 200 ezer nettó már próbaidő alatt, mivel kiemelt üzlet a miénk.
Azt tudom, hogy reggeles műszak 4.00 és 13.30 között van, a délutános pedig 13.30 és 22.00 között. Este 6 és reggel 6 között van műszakpótlék, na meg vasárnap 50%-os műszakpótlék (ezen a napon 12 órázni kell), ezekkel tényleg lehet olyan jól keresni, hogy heti 30 óra munkával 200 ezret hazaviszek?
Ez igaz? Valóban lehet ennyit keresni? Vagy ez csak parasztvakítás?
#7 attól, hogy nem dolgoztam több ismerősöm melózik ott és az ő elmondásaik alapján + mivel szívesen dolgoznék ott kicsit utánanéztem a dolognak így valószínűleg több fogalmam van a dologról mint neked, aki.. ja várjunk, a paraszt beszóláson kívül mit is tettél hozzá a témához?
Én külföldön melózok 3 műszakba és igen, csak mosolygok mikor az áruházi emberkék siránkoznak a nagy hajtáson meg a sok stresszen. Akik a lidl melót nem bírják nagyon alacsony a teherbíróképességük
Azért van némi igazság abban, amit az 5-ös ír.
Jó, én sztem nem bírnám már az ilyen melót, szerencsére irodában dolgozom, de anno dolgoztam diákként közmunkásként, Tescoban, majd rövid ideig rakodóként.
A közmunkás meló nagyjából egy szinten van a aldissal(bár volt, hogy mi fiők betontömböket meg padokat pakoltunk). A rakodó jóval keményebb.
A tesco meg attól függően könnyebb vagy nehezebb, h milyen osztályra raknak.
Minden csak viszonyítás kérdése. Kisvárosban élek, és igen, tényleg nagyobb pörgésvan az itteni Aldiban, mint mondjuk a Sparban, ahol a 60 kasszás nő 10 perc alatt szolgál ki, mert közben pletykál.
am sokszor nem értem az emberek, mintha burokban élnének. nemrég panaszkodott a szomszéd városban a pékségben dolgozó nő, h ő 11 órát dolgozik. hogyne :D
11 órát van bent. reggel 5-7 között hajtás van, mert a többség akkor jön. du 3ig meg nagyjából se áru, se vevő.
egy csomó embernek fogalma nincs arról, milyen egy igazán megterhelő fizikai vagy szellemi munka.
"Mentálisan fárasztó a kasszázás? Menjél be akkor gyárba 4 műszakba, ahol 8-12 órában ugyanazt a mozdulatsorozatot csinálod egy álló helyben."
Te dolgoztál már valaha pénzzel, ahol hatalmas felelősség van rajtad? Nem egy gyári munka szint, ott max. ha elrontasz egy munkadarabot, leírják selejtként.
De szerintem írhatna ide egy kínai bányász is, hogy sörpadokat lerakodni nem is megterhelő, bezzeg napi 16 órát bányászni, az már munka.
13/14
1, ha nekem is címezted, kissé mellélőttél. mert eleget tanultam ahhoz, hogy most már ne kelljen fizikai munkát végeznem, illetve az ilyem munkáim nagy részét diákként végeztem.
2, ha nem tűnt volna fel, ’A’ fizikai munkát hasonlítottuk ’B’ fizikai munkához, hogy most miért kevered ide tanulást meg más jellegű munkákat, azt csak te tudod.
„Magyarországon csak az az igazi munka amibe beledöglesz meg amit utálsz, mert ha esetleg szereted a munkád, vagy nem betonlapokat pakolsz, akkor nem is dolgozol, ugye.”
ilyeneket senki nem írt, én biztosan nem. ajánlom az értő olvasás gyakorlását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!