Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Költöznétek Németországba?

Költöznétek Németországba?

Figyelt kérdés
Egyedülálló vagyok, kaptam egy ajánlatot olyan munkakörben, amit most is végzek. Viszont költözős, tehát rendes német szerződés és ott is kell élnem. Fizetés elég jó (nyilván jobb, mint a mostani, de persze a megélhetés is drágább lesz), illetve egy havi karácsonyi pénz, félhavi nyaralási pénz és éves bónusz is van. Ellene szól viszont, hogy nemrég vettem lakást, tehát azt így akkor ki kellene adnom (ki tudnám annyiért adni, mint amennyi a törlesztő), illetve levelezőn végzek egy egyetemet (Tehát gyakorlatilag arra használnám el az éves szabim, hogy hazajöjjek levizsgázni). Mennétek vagy maradnátok?
2023. jan. 17. 16:00
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
0%

Németországba hiába mész ott is magyar maradsz, lehet akárhány diplomád :D

Ja? Verstanden?

2023. jan. 19. 14:17
 12/28 anonim ***** válasza:
0%
Hány hülye ment már ki apám generációjából is aztán kullogtak haza lenyomorodva a tizéves bmwvel.....
2023. jan. 19. 14:18
 13/28 anonim ***** válasza:
0%

Szerinted itt kit érdekel a Román / Szerb / Bolgár diplomás?

Na pont annyit érdekel Németbe is a magyar diplomás...

2023. jan. 19. 14:20
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom... Én mindig hazajövök nagy tervekkel Magyarországra, de itthon nyomorodok le és alig várom hogy kimenjek kicsit összeszedni magam.
2023. jan. 19. 15:11
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
#12 Egy 10 éves BMW simán lehet nagyon jó. Újat az vegyen aki kapásból tudna venni minimum 3-4 darabot, vagy az aki hülye.
2023. jan. 19. 15:17
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
10-11-12-13: lefogadok, hogy ugyanaz a személy írta ezt a 4 kommentet :DD mind le lett pontozva :D
2023. jan. 19. 15:25
 17/28 A kérdező kommentje:
Édes anyám.. Bocs 13-as, de lehet elnézted a kategóriát, nem mosogatni megyek ki, hogy aztán itthon vegyek rajta nagy LCD TV-t...
2023. jan. 19. 15:52
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
17# meg szerintem hallgasd meg a Kossuth rádiót is, naugye. xD Az 1-es vagyok, 9 éve mentem el Magyarországról, szintén a másoddiplomám közepén, amit végül már inkább kint fejeztem be, mert nekem célszerübb volt. /jog/ Bárki, akinek piacképes diplomája van, pl orvos, ápoló, mérnök, közgáz, it a szakmájában dolgozik, jóval a helyi átlagbér felett, tök mindegy, honnan jött. A román/szerb/bolgár diplomás orvos pl ugyanannyit kapna Magyarországon, mint aki Magyarországon végzett, ha lenne olyan hülye, hogy oda megy, és nem nyugatra nyolcszoros fizetésért. Az ilyen kretén hozzászólók a Kossuth rádióval meg a BMW-vel hasonló rokonokkal, ismerösökkel rendelkeznek, mint amilyenek ök is, el sem bírják képzelni, fel sem bírják fogni, hogy a gyáron/mosogatáson/építkezésen túl mi van, mik a lehetöségei másoknak. Megnyomorodni egy használt BMW-ért, anyám borogass. Egyheti fizetésem. Üdv Atlantából.
2023. jan. 20. 04:50
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
#18 én úgy mondanám, hogy fel tudják fogni másoknak milyen lehetőségeik lehetnének, viszont mivel tudják magukról, hogy ők nem lennének képesek kimenni külföldre sehová akár több ok miatt is (nem elég jófejek, stb.), ezért nem akarják, hogy más meg megtegye és jobb élete legyen, mint nekik..ennyi..gyomorforgató, tudom.
2023. jan. 20. 13:09
 20/28 anonim ***** válasza:
0%

"Hát nem tudom... Én mindig hazajövök nagy tervekkel Magyarországra, de itthon nyomorodok le és alig várom hogy kimenjek kicsit összeszedni magam."

Hát én sem tudom, hogy ha Németbe tudnál tervezni akkor miért jössz "haza" Magyarországra...

Rejtély...

2023. jan. 20. 14:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!