Budapest vagy külföld? Ti hova költöznétek és miért?
Budapest on: Elég magyarul beszélni, gyönyörű fantasztikus város, jó szórakozási lehetőségekkel, olcsó kocsmák :D
Budapest off: drága albérletek, drága élelmiszer, drága közlekedés, kevés fizetés, nincs elég munkahely, mindenki mogorva, egyáltalán nem vagy megbecsült tagja a társadalomnak, igazából Magyarországnak nincs is olyan embere, aki meg van becsülve...
Külföld on: folyamatos tanulás, jobb lehetőségek, könnyebb előrehaladás, jó fizetés, olcsóbb árak, nemzetközi ismeretségek szerzése, biztosabb gazdasági háttér.
Külföld off: drága közlekedés - biciklivel kiküszöbölhető-, drága albérletek, társadalmi megkülönböztetés -ritka de előfordul-, idegen nyelv ismerete szükséges, kezdő tőke szükséges, magadra vagy utalva.
"Budapest off: drága albérletek, drága élelmiszer, drága közlekedés, kevés fizetés, nincs elég munkahely, mindenki mogorva, egyáltalán nem vagy megbecsült tagja a társadalomnak, igazából Magyarországnak nincs is olyan embere, aki meg van becsülve...
Külföld on: folyamatos tanulás, jobb lehetőségek, könnyebb előrehaladás, jó fizetés, olcsóbb árak, nemzetközi ismeretségek szerzése, biztosabb gazdasági háttér.
Külföld off: drága közlekedés - biciklivel kiküszöbölhető-, drága albérletek, társadalmi megkülönböztetés -ritka de előfordul-, idegen nyelv ismerete szükséges, kezdő tőke szükséges, magadra vagy utalva."
Kedves, te sem jártál még külföldön :) :) Csak valami álomképed van arról, hogy ott még a kerítés is kolbászból van :) :)
Ha gondolod, részletesen cáfolom a külföldről leírt álomképeid.
Üdv Dániából.
Kedves 7-es válaszadó!
Neked milyen tapasztalataid vannak külfölddel kapcsolatban?
Én úgy hallottam,hogy Koppenhága rohadt drága város.
Igaz??
Bocsánat elírtam **
A kérdésem a 6-os válaszadóhoz szólt
Sydney. Ha az nem akkor Norvégia. Ha az nem akkor Dél-Anglia.
Sydneyt azért mert gyerekkori álmom.
Az elsőben a negatívum a kijutás, Anglia meg már kezdi elveszteni az angolságát. Norvégiában meg ugye az árak. A pozitívat meg szerintem mindenki tudja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!