Taxisok miért keveslik a havi nettó 1 millió keresetüket?
Meséld már el, hogy keresnek többet, mint 1 millió?
Limitált távot lehet megtenni egységnyi idő alatt, limitált az utazóközönség száma, limitált a csúcsidők száma, tehát hiába keresett meg jó órabért délután 4-től este 7-ig, előtte és utána rz jelentősen csökken, nem egyenesen arányos. Ebből kitalálható, hogy hiába van kint napi 20 órát, nem fog kétszer annyi pénzt keresni, mintha csak 10-et lenne. Minél többet mennek, annál több időt kell szerelőnél tölteniük, ez további korlátokat képez.
Pár hozzászólással korábban kifejtettem, hogy mi a matek. Ezt azóta sem tudta senki cáfolni, konkrét adatokkal.
Azzal, hogy az autót 400-ért bérlik, te mit akartál cáfolni?
Az én "matekomban" 250 óra munka van, nem tudom, hogy a napi 8 órát te ebből hogy számoltad ki...
Havi 1 millió bruttonal nem tudnak többet keresni a Boltosok. Mióta bejött a DAC7 torolni sem tudnak az órából.
Kb egy taxis kiadása havi 6-700 ezer forint. Szóval elképesztően megéri dolgozni a szaros 300 nettó ért.
Csak jelezném taxis vagyok és ennél többet nem tudsz csinalni. Persze jól nez ki h 1,5 milliót kerestél, de azzal átléped az áfa határt. És rögtön megnő az amúgy is arányosan magas kiadásod 135 ezer forinttal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!