Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A főnököm ki akar rúgni, de...

A főnököm ki akar rúgni, de előtte még egy hetet adna, mert van egy számára fontos project amit azon a héten be kell fejezni. Ti megcsinálnátok neki?

Figyelt kérdés

Két dolog forog az agyamban.

Az egyik, hogy sokáig dolgoztam ott és tartozom ennyivel.

A másik, hogy ez full átverés. Lekaszálja a fontos projectet aztán elzavar, csinálja meg neki a halál.

A kirúgás oka amúgy az hogy túl jó dolgom volt a cégnél és szétmartak a kollégák + volt aki pályázott a pozíciómra.

Arra is gondoltam hogy esetleg zsarolható hogy megcsinálom neki de csakis akkor ha nem rúg ki.

2023. jan. 14. 09:39
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Itt nem a probaido a lenyeges. Nem ez a kerdes. Hanem ez a +1 het a fontos projectje miatt. De a szavazok szerint ugy latom nem kellene megcsinalni.
2023. jan. 14. 11:55
 22/28 anonim ***** válasza:
77%
Egyaltalan honnan tudod biztosra, hogy ki akar rugni? Es ha csak 'majd biztos ki akar', akkor miert nem mondasz fel ha ekkora dilemmat okoz ez az egesz?
2023. jan. 14. 12:10
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

"A kirúgás oka amúgy az hogy túl jó dolgom volt a cégnél és szétmartak a kollégák + volt aki pályázott a pozíciómra."

Hát biztos hogy nem ez az oka... Gondolkozz mi lehet.

2023. jan. 14. 13:58
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

De lényeges a próbaidő, mert ha az vagy akkor tudsz/tudnak neked azonnal felmondani és már másnap nem bemenned. Viszont ha próbaidős vagy, nem dolgozhatsz ott régen.

Határozott idejű sem lehetsz, mert akkor van felmondási időd és a projekt szempontjából mindegy, hogy most mond fel neked vagy egy hét múlva.

Vagyis itt valami olyasmi lehet a helyzet, hogy határozott idejű szerződéssel vagy ott hosszabb ideje, amit hosszabbítgattak azzal az ígérettel, hogy egyszer majd talán felvesznek határozatlan idővel.

2023. jan. 14. 14:04
 25/28 anonim ***** válasza:
77%

Ez a munkád gondolom, szóval ez a project is a része, amiért meg is fogod kapni a fizetésed. Persze. Csináld meg, végezd a munkád, ha meg el kell menni, tiszta a lelkiismereted.

Úgy rémlik tegnap legalább két hozzád hasonló- hozzád kapcsolódó kérdést olvastam.

2023. jan. 14. 14:21
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Itt szerintem egyedül te vagy a troll. Meg a saját hazugsagaidba is belegabalyodsz. 😂
2023. jan. 14. 14:29
 27/28 anonim válasza:
1 ott a pont
2023. jún. 29. 11:12
 28/28 anonim ***** válasza:
Mi lett végül?
2023. aug. 19. 10:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!