A főnököm ki akar rúgni, de előtte még egy hetet adna, mert van egy számára fontos project amit azon a héten be kell fejezni. Ti megcsinálnátok neki?
Két dolog forog az agyamban.
Az egyik, hogy sokáig dolgoztam ott és tartozom ennyivel.
A másik, hogy ez full átverés. Lekaszálja a fontos projectet aztán elzavar, csinálja meg neki a halál.
A kirúgás oka amúgy az hogy túl jó dolgom volt a cégnél és szétmartak a kollégák + volt aki pályázott a pozíciómra.
Arra is gondoltam hogy esetleg zsarolható hogy megcsinálom neki de csakis akkor ha nem rúg ki.
"A kirúgás oka amúgy az hogy túl jó dolgom volt a cégnél és szétmartak a kollégák + volt aki pályázott a pozíciómra."
Hát biztos hogy nem ez az oka... Gondolkozz mi lehet.
De lényeges a próbaidő, mert ha az vagy akkor tudsz/tudnak neked azonnal felmondani és már másnap nem bemenned. Viszont ha próbaidős vagy, nem dolgozhatsz ott régen.
Határozott idejű sem lehetsz, mert akkor van felmondási időd és a projekt szempontjából mindegy, hogy most mond fel neked vagy egy hét múlva.
Vagyis itt valami olyasmi lehet a helyzet, hogy határozott idejű szerződéssel vagy ott hosszabb ideje, amit hosszabbítgattak azzal az ígérettel, hogy egyszer majd talán felvesznek határozatlan idővel.
Ez a munkád gondolom, szóval ez a project is a része, amiért meg is fogod kapni a fizetésed. Persze. Csináld meg, végezd a munkád, ha meg el kell menni, tiszta a lelkiismereted.
Úgy rémlik tegnap legalább két hozzád hasonló- hozzád kapcsolódó kérdést olvastam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!