A főnököm ki akar rúgni, de előtte még egy hetet adna, mert van egy számára fontos project amit azon a héten be kell fejezni. Ti megcsinálnátok neki?
Két dolog forog az agyamban.
Az egyik, hogy sokáig dolgoztam ott és tartozom ennyivel.
A másik, hogy ez full átverés. Lekaszálja a fontos projectet aztán elzavar, csinálja meg neki a halál.
A kirúgás oka amúgy az hogy túl jó dolgom volt a cégnél és szétmartak a kollégák + volt aki pályázott a pozíciómra.
Arra is gondoltam hogy esetleg zsarolható hogy megcsinálom neki de csakis akkor ha nem rúg ki.
1) felmondási idő
2) ha te megint az avonos rinyagép vagy, akkor nem vagy alkalmazott
+ azért is gondoltam. Hogy ha a helyembe jönne az új, ne legyen neki könnyű a váltás, mert most nagyon azt hallottam, hogy menne nekik is. De lehet pont azzal tudnám magam (talán) megtartani ott, ha a legjobb tudásom szerint csinálnám meg ezt az utolsó projectet ahogy senki sem tudja.
Amúgy meg a főnök tényleg korrekt volt mindig.
Tehát ha nem csinálom meg az új pályázó meg beleharap a fűbe lehet visszahívna a főnök. Ha megcsinálnám akkor meg már kitojtam neki az aranytojást.
Kirugni csak indokkal lehet. Az nem indok hogy nem kedvelnek a munkatarsak vagy valakit érdekel a poziciod.
Ha nincs fegyelmid akkor kb kirughatatlan vagy.
Vagyis pontosabban kirughat te meg perelheted jo esellyel.
Gondolom, hogy a főnököd nem teljesen ostoba és azért akar elbocsájtani, mert oka van rá. Pl. azért mert túl sok embere van a munkákhoz képest. Vagy mert úgy értékelte, hogy a kollektíva hatékonyabb nélküled, mint veled. Egy hét alatt egyik szempontján sem tudsz változtani. Tehát az elbocsajtásod már biztos.
Ha nem akarsz a főnököddel kitolni, mert eddig rendes volt hozzád, akkor csináld meg legalább átlagos szinten a projektet. Ez volna korrekt. Vagy ha élvezed azt, hogy alkotsz valamit, akkor hozd össze olyan jól, ahogy csak tudod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!