A főnököm ki akar rúgni, de előtte még egy hetet adna, mert van egy számára fontos project amit azon a héten be kell fejezni. Ti megcsinálnátok neki?
Két dolog forog az agyamban.
Az egyik, hogy sokáig dolgoztam ott és tartozom ennyivel.
A másik, hogy ez full átverés. Lekaszálja a fontos projectet aztán elzavar, csinálja meg neki a halál.
A kirúgás oka amúgy az hogy túl jó dolgom volt a cégnél és szétmartak a kollégák + volt aki pályázott a pozíciómra.
Arra is gondoltam hogy esetleg zsarolható hogy megcsinálom neki de csakis akkor ha nem rúg ki.
Flexi sztori ujabb felvonasa. Most jon majd hogy amugy terhes is, meg kisebbsegi kvotas, meg megvaltozott munkakepessegu, meg ki tudja meg milyen hazugsag.
Probaidos nem 'tartozik' semmivel, akar 1 nap alatt is elbocsathato, de o is felmondhat akar 1 nap alatt. Se fontos projekt, se semmi mas nem lehet ennek akadalya.
Az egyik, hogy sokáig dolgoztam ott és tartozom ennyivel.
Te dolgoztál neki es ő kifizette a munkabéredet, így ez ennyi, semmi mással nem tartoztak egymásnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!