2023-ban 26 évesen havi nettó 620.000 Ft-os fizetéssel sikeresnek mondhatom magam?
Figyelt kérdés
2023. jan. 9. 19:40
11/33 anonim válasza:
Mindegy, mennyit keresel, ezen az oldalon úgy is le fog fitymálni a sok hidegburkoló network engineer. Velük nem versenyezhetsz.
12/33 anonim válasza:
"Mindegy, mennyit keresel, ezen az oldalon úgy is le fog fitymálni a sok hidegburkoló network engineer. Velük nem versenyezhetsz."
Persze, ez a kategória gyakorlatilag félig másról sem szól, minthogy idejönnek emberek, akik tudják hogy jól keresnek és megkérdezik, hogy jól keresnek-e.
13/33 anonim válasza:
Ez It Budapest, valami keresett szakmunka, vagy valami ingazos meló a nyugati szélről ausztriaba. Vagy hát ezeket tudom elkepzelni fiatalon. Mit melózol ha nem Titok? Amugy gratulálok
14/33 anonim válasza:
Nem, szerintem nem az a sikeresség fokmérője, hogy mennyit keresel.
Van párod? Vannak barátaid? Élvezed, amit csinálsz? Van jövőképed? Elég pénzt kapsz ahhoz, hogy sikeresnek érezd magad?
Ha igen, akkor sikeres vagy.
15/33 anonim válasza:
Szerintem amíg másoktól kérdezed meg, hogy sikeres vagy, addig biztosan nem vagy az.
16/33 anonim válasza:
4: némi gógyival a kontextussal értelmezhető. De hogy te is megértsd: többet keresek, de én is jó fizunak tartom.
17/33 anonim válasza:
16-os tehát a te szubjektív véleményed szerint is jó fizu, a 3-as válaszban viszont elírtad akkor, objektívat írtál, ami így paradoxon lett ugye, gondolom ezen röhög a 4-es.
18/33 anonim válasza:
Szerintem is arra gondolt, hogy ez ellentmondás, pedig nem feltétlenül. Mindenki a saját véleményét írja, akár hozzáteszi, hogy "szerintem", akár nem.
19/33 anonim válasza:
Így van, és mindenki véleménye szubjektív, azért hívják véleménynek. Ezért nem használta senki rajtad kívül az objektív kifejezést, te is csak elírásból, gondolom. Hiszen úgy valóban semmi értelme.
20/33 anonim válasza:
Attól, hogy te nem érted, még van értelme. De nem magyarázom tovább, neked felesleges.
Btw nem én írtam a 18at.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!