Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan működik a SZÉP kártya?

Hogyan működik a SZÉP kártya?

Figyelt kérdés

Most fogok először ilyen juttatásban részesülni, így nem igazából vagyok képben vele. Ha azt mondták, hogy évi 350.000 Ft a cafeteria a cégnél, az bruttó vagy nettó összeget jelent rám nézve?

Hallottam, hogy van lehetőség 100 ezer forintig készpénzben kérni az összeget. Erre a 2023-as új rendelet után is lesz lehetőség? Mennyivel magasabb ennek az adózása, tehát mennyit kapnék kézhez százezer esetében?

Például a Spar/Auchan grillpultban tudok ezzel fizetni? Milyen fizetési lehetőségek vannak, amikre esetleg az átlag ember nem gondol?

2023. jan. 5. 13:40
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

"Akkor elég későn született a gyerek...

Eltaláltad, valóban késői gyerek. A két gyerekem között 17 év a korkülönbség, már 3 unokám is van a 33 éves lányomtól.

1970-ben születtem, 14 éves koromtól dolgozom, tehát elméletileg 2024-ben, vagy 2025-ben meglesz a nők 40 évéhez a szolgálati időm. Voltam egyszer munkanélküli hosszabb ideig, az nem számít bele, így nem kizárt, hogy csak 2025-ben jön össze a 40 év szolgálati időm.

Van még kérdésed? :)

2023. jan. 29. 06:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!