Pultos állásból meg lehet annyi pénzt keresni hogy abból lehessen nyitni később egy saját sörözőt?
Figyelt kérdés
Vajon lehet annyi pénzt keresni jobb helyen pultosként,hogy majd később abból akár egy belvárosi normálisabb sörözőt?2023. jan. 1. 16:49
1/7 anonim válasza:
Gyári összeszerelő fizetésből meg lehet keresni egy gyár nyitásának árát? Na kb hasonló lépték.
2/7 anonim válasza:
Lehet jól keresni, de szerintem fontosabb, hogy rálátsz a kocsma világára és látod hogyan működik.
3/7 anonim válasza:
Jah bocs, a lényeg lemaradt.
Nekem bátyámék annak idején nyitották, kb fél Milla kellett hozzá.
100 ezer volt a bérleti díj.
Kb 200 ezer forintért vettek alkoholt.
A többit nem tudom, de nem olyan nagy ördöngösség.
5/7 anonim válasza:
Már miért lenne 30 év?
Le tudod vezetni mi kell egy szaros sörözőhöz?
6/7 anonim válasza:
Ilyen helyek uzemeltetesehez kell vendeglatoi vegzettseg. Nem csinálhat barki.
Plusz pont most nem nyitnék semmit, mert sorra zarnak be ezek a helyek a villany/gáz árak miatt.
7/7 anonim válasza:
Áhh. A borravalóból kell élned. Nem fognak túlfizetni sem a főnököd, sem a vendégek. Munka-fizetés arányban az egyik legrosszabb állás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!