Hogy motiváljam magam álláskeresésre?
Figyelt kérdés
Szerettem a korábbi munkahelyem, képben voltam a munkával, jó volt a társaság, hiányzik. Egyáltalán nem vonz, hogy újra betanuljak valamit valahol, és az új emberek megismerése se, hogyan lehetne ezen túllendülni?2023. jan. 1. 14:07
1/8 anonim 

válasza:

Nem véletlenül mondják azt hogy 20% pluszért érdemes továbbálllni.(vagy jóval jobb karrier előbbrelépésért)
Szerintem érdemes elképzelned hogy az amit egy új munkahelyen megkapsz az mennyivel fogja az életedet javítani.
Mondjuk ha 100 ezer nettóval többet kapsz akkor évi 1 milla pluszba vagy amiből tehetsz félre lakásra vagy utazhatsz.
2/8 anonim 

válasza:

Nemrég kerestem állást. Engem motivált az, hogy érdekeltek azok a munkák. Meg aztán hangozhat akármilyen rosszul, végre valahol lehetek nagyképű és összeírhatom a képességeimet és tapasztalataimat. (Még tanulok, de ehhez mérve nagyon sok és nagyon releváns tapasztalatom van. Nyilván 10 év múlva nem lesz ennyire büszke az életrajzom, a kevesebb, néha több. De talán kezdőként nem) Szeretek életrajzot, motivációs levelet írni, szeretek alkudozni, tárgyalni, beszélni magamról interjún, beszélni a szakmai tapasztalatomról angolul vagy más nyelveken, feladatot megbeszélni valaki hozzáértővel stb. Csupa izgalmas dolog.
3/8 anonim 

válasza:

Én szeretek erre úgy gondolni, h megméretettem magam. Hova vesznek fel, mennyi pénzt ajánlanak, milyen egyéb jutattásokat. Szerintem az iskolai végzettségnek és többi tapasztalatnak ez egy mód, ahol ténylegesen mérhető, h mennyit is érnek.
4/8 anonim 

válasza:

A jövőképem motivál. Szeretnék olyan egzisztenciát kiépíteni, hogy ne kelljen dolgoznom avagy legalább kiadásaim egy részét állja a befektetésem kifizetései.
Szeretek utazni, megvenni amire szükségem van, így hajlandó vagy időt és energiát fektetni fejlődésembe, pénzkeresésbe. Minél többet keresek, annál több lehetőség áll rendelkezésre. Nem mellékesen, szeretem, amit csinálok és jó vagyok benne.
5/8 anonim 

válasza:

majd az éhínség, hogy kikapcsolják a villanyt motivál rá, ha elfogy a pénzed.
6/8 anonim 

válasza:

Munkahelyváltás után is lehet jó az új meló és az új társaság. Meg nem baj az, ha tanuslsz is valami újat közben.
7/8 A kérdező kommentje:
Voltam pár interjún, lehangoló élmény volt némelyik. Fizetésben nem igen volt egyik se jobb, mint a volt munkahelyem, munkaidőben rosszabbak, kifizetetlen kötelező túlóra, teljesen más feladatok, mint a hirdetésben, családbarát helyen elvárás a heti 60 óra, unszimpatikus interjúztatók, magamról meg kifejezetten utálok beszélni. 1 hely volt, ami minkában, munkaidőben szimpi volt, a fizetés nem lett volna sok, de ott végül nem engem választottak.
2023. jan. 1. 17:21
8/8 anonim 

válasza:

5-ös jól írja.A számlákat valamiből fizetni kell és előbb utóbb elfogynak a tartalékaid(persze ha nem momohatelben élsz), ez általábana legtöbb embernél elég motiváció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!