Dolgoznátok húsiparban addig amíg nincs másik munka?
A lényeg hogy külföldön élek barátommal és az ő családjával... És úgy volt hogy januárban ha minden jól megy költözünk át Hollandiába, mondván több a lehetőség. De felhoztam ezt a témát hogy akkor keressünk munkát és egyszerűen nemet mondtak mivel ahhoz pénz kell stb stb.. De már ezt mondják hónapok óta. Barátom dolgozik. Én mivel nem beszélem a nyelvet ezért nekem csak a húsipar marad... Viszont gyűlik a tartozásom mivel fizetem itt én is a házat és a kaját és nem szeretném ha össze gyűlne rengeteg pénz.. De nem tudok velük haladni. Gondoltam hogy egyedül bele vágok vagy haza megyek addig de a barátom nem tudom itt hagyni hiszen miatta vagyok itt. Az anyós meg teljesen mintha mindig az ellenkezőjet akarná.. Egyszer ezt mondja aztán azt mondja. Ő már nem dolgozik nagyon régóta munkanélkülin van.. Neki úgymond jön be a pénz de ő nem érti meg hogy én nem szeretnék pénz nélkül itt lenni..
Viszont annyira félek a húsipartól. Ti mit tennétek? El vágyok keseredve hisz nem megyek társaságba már hónapok óta. Azt érzem kezdek itthon bekattani.. Köszönöm a válaszokat!

Kedves utolsó!
Képzeld el hogy rendelkezem érettségi bizonyítvánnyal, eladói ill. Boltvezető végzettséggel, emellett különféle tanfolyamokkal, de ha jártál már külföldön akkor tisztában vagy azzal hogy lehet akár diplomád is, de ha nem beszéled a nyelvet marad a gyári munka :)
Nem véletlenül hatalmas a fluktuáció ezeken a helyeken.
Nagy követelmények,nem túl rózsás munkakörülmények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!