Dolgoznátok húsiparban addig amíg nincs másik munka?
A lényeg hogy külföldön élek barátommal és az ő családjával... És úgy volt hogy januárban ha minden jól megy költözünk át Hollandiába, mondván több a lehetőség. De felhoztam ezt a témát hogy akkor keressünk munkát és egyszerűen nemet mondtak mivel ahhoz pénz kell stb stb.. De már ezt mondják hónapok óta. Barátom dolgozik. Én mivel nem beszélem a nyelvet ezért nekem csak a húsipar marad... Viszont gyűlik a tartozásom mivel fizetem itt én is a házat és a kaját és nem szeretném ha össze gyűlne rengeteg pénz.. De nem tudok velük haladni. Gondoltam hogy egyedül bele vágok vagy haza megyek addig de a barátom nem tudom itt hagyni hiszen miatta vagyok itt. Az anyós meg teljesen mintha mindig az ellenkezőjet akarná.. Egyszer ezt mondja aztán azt mondja. Ő már nem dolgozik nagyon régóta munkanélkülin van.. Neki úgymond jön be a pénz de ő nem érti meg hogy én nem szeretnék pénz nélkül itt lenni..
Viszont annyira félek a húsipartól. Ti mit tennétek? El vágyok keseredve hisz nem megyek társaságba már hónapok óta. Azt érzem kezdek itthon bekattani.. Köszönöm a válaszokat!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!