Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Munkáltatói ajánlólevél...

Munkáltatói ajánlólevél írásában van aki tapasztalt?

Figyelt kérdés

Kell írnom egy egyetemi pályázatra munkáltatói ajánló levelet, a munkáltatóm rám bizta, ő majd aláirja..de ez teljesen irreleváns, ami releváns az az hogy mit foglaljak bele

Írtam hogy hol vagyok egyetemen milyen szakon, meg mióta dolgozom a cégnél.

Következő bekezdésben írtam hogy milyen vagyok a cégnél mik a feladataim, mik az erőssegeim stb.

Következő bekezdésben arról írtam mit csináltam/csinálok a munkámon kívül meg ilyesmik amikből tud profitálni a munkáltatóm valamint ami fontos lehet a pályázathoz amire jelentkezem.

Utolsó bekezdésben egy rövid összefoglaló, ajánlás.

Ti még mit fűznétek bele?

2022. dec. 27. 13:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Akinek ez kell, annak ajánlom... ezt ne felejtsd ki belőle!:)
2022. dec. 27. 13:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Gyakorlatilag a munkaköri leírásod kell, tehát hogy pontosan mit csinálsz, és egy minősítés. A munkáltatódnak mégis hogy lenne rálátása arra hogy munkán kívül mit csinálsz.
2022. dec. 27. 13:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez még létezik? Azt hittem a 70-es évek óta nincs ilyen baromság. Nekem is mondták már volt kollégák, hogy szoktak kérni, de úgy néztem rájuk, mint aki egy másik bolygóról jött...
2022. dec. 27. 14:52
 4/6 anonim ***** válasza:

Úgy van, ahogy a 2-es válaszoló írta.

Gyakorlatilag felsorolod a munkaköri leírásodban szereplő feladatokat. Majd megdicséred magad, hogy milyen jó vagy azok ellátásában. :)

"Írtam hogy hol vagyok egyetemen milyen szakon, meg mióta dolgozom a cégnél.

Ebből a mióta dolgozom a cégnél rész érinti a céget. Konkrétan a többiről nem nyilatkozhatna hitelesen.

Következő bekezdésben írtam hogy milyen vagyok a cégnél mik a feladataim, mik az erőssegeim stb.

Teljesen jó, a cégnek is ki kellene erre térnie.

Következő bekezdésben arról írtam mit csináltam/csinálok a munkámon kívül meg ilyesmik amikből tud profitálni a munkáltatóm valamint ami fontos lehet a pályázathoz amire jelentkezem.

Erről szintén nem nyilatkozhat hitelesen a munkáltató, a munkán kívüli életed ugyanis a Te magánügyed és köze nincs a munkáltatónál végzett munkádhoz.

Utolsó bekezdésben egy rövid összefoglaló, ajánlás.

Teljesen jó, ha arra szorítkozik, ami a munkáltatót érintő téma.

2022. dec. 28. 06:39
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

A munkahelyen kívüli résznél azt értem, hogy azt írom bele hogy részt veszek ilyen csapatépítő foglalkozásokon ami azt üzeni hogy milyen extrovertált vagyok, valamint ilyen Excel kurzuson is részt vettem, ami szintén hozzá tesz a munkámhoz, és nyilván az fontos lehet a pályázathoz is. Ez alatt azt értem. Csak azért gondoltam ez így jobban hangozhat de akkor kiveszem

2022. dec. 28. 11:52
 6/6 anonim ***** válasza:

Értem én, hogy Te mire gondoltál a munkahelyen kívüli résznél. Viszont úgy nézd a dolgokat, mielőtt bármit beleírnál, mintha Te lennél a munkáltató, akinek ezt az ajánlást meg kellene írnia.

Rám tartozik az, mint munkáltatóra, hogy Te a munkaidőn kívül milyen egyéb tevékenységet végzel, ami nem kötődik hozzám, mint munkáltatóhoz? Például önkénteskedsz egy segélyszervezetnél. Nem.

Ha azok a dolgok, amiket bele szeretnél írni, kötődnek a munkáltatóhoz, akkor egyértelműen írd bele. Mondjuk azért, mert ők küldtek el oda, vagy ajánlották fel a fenti lehetőségeket és Te éltél azzal. Nyilván egy munkahelyi csapatépítő foglalkozás olyan dolog, ami kötődik a munkáltatóhoz.

2022. dec. 29. 04:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!