Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha utált a főnököm, adhat...

Ha utált a főnököm, adhat rossz referenciát a későbbiekben?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy hol tudnám ezt megkérdezni.

Nem voltam rossz munakerő! Mindig a cég érdekét szolgáltam, saját magamat is sokszor "feláldoztam", hogy a cégnek megmaradjon a jó hírneve. Ezután jött egy vezető váltás, és az új vezetőt nem érdekelte az ügyfelek véleménye, illetve a kollégák áldozatai, csak az eladás, a haszon, a pénz. Abban viszont nem voltunk a legprofibbak. Etikusan, az ügyfelek igényeit kielégítettük, de a főnökét nem. Miután felmondtunk, ezután jött a szitkozódás, a sárdobálás. Mi pedig ültünk és néztünk, hogy ezért tényleg megérte lojálisnak lenni....

azóta 3-4 interjún voltam haosnló pozíciót keresve, de valamiért mindig elutasítottak. Nem tudok másra gondolni, minthogy rossz refernciát kapnak az előző munkáltatótól... Ez lehetséges? Ennek mi értelme? Ha ők mondtak volna fel nekem, és a többi vezetőtől is azt kaptam volna, hogy rossz munakerő vagyok, akkor megértem. de így nem igazán érthető ez számomra.

Ti mit tennétek? Kihez forduljak?

2018. nov. 8. 15:45
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez a pozíciótól függ, de manapság ritkán ellenőrzik le az embert az előző munkahelyén. Azt gondolom te sem gondolod komolyan, hogy mindenütt azért utasítottak el, mert a volt főnököd rosszat mondott rólad. Egyébként egy interjún erről is nyíltan lehet beszélni, hogy felmondtál, mert megromlottak a munkakörülmények.

Linkedin-en kérhetsz referenciát. Kérj olyan vezetőtől akivel együtt dolgoztál az előző munkahelyeden és jóban voltatok.

2018. nov. 8. 16:13
 2/5 A kérdező kommentje:
sajnos csak olyan vezető adhat referenciát a cégnél, aki az a legutóbbi vezetőm volt. ez vmi belső szabályzat
2018. nov. 8. 16:24
 3/5 anonim ***** válasza:
49%
Ha meg sem próbálod... kifogásnak azért jó.
2018. nov. 8. 17:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Semmi sem lehetetlen.
2018. nov. 8. 22:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen.
2018. nov. 9. 06:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!