Ha a rendőrségnél akarok dolgozni, vihetek ajánló levelet?
Szerintem gáz lenne... Mert kvázi protekcióként lebegtetnéd.
Ajánlólevelet előző munkahelyről szokás vinni, ahol a szakmai kvalitásaidat dícsérik....
Az világos, hogy ettől függetlenül teljesíteni kell az elvártakat az nem is probléma. De ha mondjuk 5 ponttal kevesebbet érek el mint a másik, és pont ezért csúsznék le, az nem előny ha több rendőr is engem ajánl mert ismernek és tudják, hogy megfelelő ember lennék? Nem csak előző munkahelyről szoktak ajánlást vinni, persze az is előnyös és köszi, hogy szóltatok mert azt is kérek. :D
Tehát azért valamennyi plusznak csak számít nem?
Miért lenne előny...????
Ha az én apám / nagybátyám/ányikám tolmács, akkor én alapból beszélek több nyelvet, és alkalmasabb vagyok, mint más egy pozíció betöltésére...?
De miért röhögnének ki?
Természetesen mindenből levizsgázok megfelelően. Ez csak egy kis mellékes. Bizonyítja, hogy én is komolyan gondolom a hivatást. Tisztába vagyok a munkával teljesen.
Kiröhögnek... Én ebben a környezetben tanulok és dolgozok. Ez az ajánlólevél nem azt bizonyítja, hogy te is komolyan gondolod a hivatást - ahogy fogalmaztál - . Ez azt jelenti, hogy ismerősök útján, protekcióval akarsz bekerülni és azt hiszed, hogy emiatt különb vagy a többi jelentkezőnél.
Semmit nem számít, mert semmit nem bizonyít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!