Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tegyek, ha kérnek interjún...

Mit tegyek, ha kérnek interjún tölem olyat, ami bajba sodorhat?

Figyelt kérdés

Kulföldön élek és interjú elött szóltak , h kell két referencia / ajánló szemely, tehat 2 volt fönököm , akik rólam beszamolhat az új fönöknek .

Sajnos a 2 volt fönökkel haraggal váltam el , mert beigértek hosszabbitást , dicsértek de végul kiraktak igazsagtalanul, kegyetlen módon , karácsony elött.

Azóta semmi kapcsolatom nem volt veluk , most ök kell rólam konferáljanak.

Söt kellett volna felhivnom öket , felkesziteni öket h hivni fogja az új fönök mindjettejuket esetleg. ( igy szokas felkesziteni)

Nem hivtam öket , nem tudnam szembenézni öket , letudtam öket.

A baj az h most nem tudom miket fognak mondani rólam .

En annak idejen sirtam a kollegaknak h hogy atvertek , biztos visszamondták nekik.

Most lecsökken az eselyem h megkapjam az új munkát , emiatt a két agyatlan miatt?

Vajon rosszat fognak mondani?

Jól végeztem náluk a munkam, csak folyton szorongtam , h kiraknak , ezt megerezhették a vérszagot es meg is törtent amitöl feltem.

Mit szóltok ?

2017. szept. 7. 22:05
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Elnezest nincs hosszú ö-m a mobilon
2017. szept. 7. 22:06
 2/18 anonim ***** válasza:
66%

Én tapintatosan felvazolnam a helyzetet, hogy nem olyan emberek akiket szeretnél, higy véleményt alkossanak rólad.

Ha megkérdezik mi volt a probléma el lehet mesélni.

2017. szept. 7. 22:15
 3/18 anonim ***** válasza:
49%
Ez lehet,hogy szívás így, Szerintem neked kellene beszélni a volt főnökökkel. Kapsz x mennyiségű pénzt ha nem tálalsz ki... De ez meg zsarolás.
2017. szept. 7. 22:15
 4/18 anonim ***** válasza:
83%
Teljesen abszurd dolog volt főnököt megkérni referenciának. Ha olyan jóba lettetek volna, még mindig náluk dolgoznál. Ez az állás már nagy valószínűséggel ugrott, de majd lesz másik, amihez nem kell referencia.
2017. szept. 7. 22:16
 5/18 A kérdező kommentje:

Itt azt a tanacsot kaptam, h nem szerencses dolog a volt fönökröl rosszat mondani az interjún , mert ez elijeszti az új fönököt.

Hiaba van igazam, be kell fognom a szám.

22 es csapdája. Es itt mindenhol kernek referenciat . Felakaszthatom magam

2017. szept. 7. 22:20
 6/18 anonim ***** válasza:
68%

Két dolog van, hagyod az ilyen ajánlós munkákat, ha magad is tudod hogy nem lehetséges nyugodt tisztességes módon véghez vinni az interjút.

Tisztában vagy vele hogy haragosok vagytok a két személlyel, és általában az ember szeret a másikon taposni még egyet, nekik ez egy lehetőség lenne hogy elintézzék hogy ne kapd meg a munkát, az viszont pozitív csalódás lenne ha a történtek ellenére, mégis jó színben tüntetnének fel.

Ez is egy k***a nagy marhaság hogy véleményt kell mondania az előző főnöknek.....

2017. szept. 7. 22:22
 7/18 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem nem kell tartanod semmitől. Te becsülettel elvégezted akkor náluk a rád bízott feladatokat, az ìrásodból kiderül, hogy elégedettek voltak veled szemben a volt főnökeid. Az, hogy úgy döntöttek, hogy megválnak tőled, az nem befolyásolhatja a jelenlegi helyzeted.
2017. szept. 7. 22:22
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem volt harag a távozásnál, se biztos hogy nyilatkoznak az új " helyünknek ".

Nem kellene szabályozni mikor van joguk kérni az új helyen ilyen véleményt??

Pl bank, biztonsgi őrök, bolti pénztáros.

Egyébként rém 1Xrű trükkök vannak megbízhatóság terén. Kipróbálni kollégákat.

2017. szept. 7. 22:26
 9/18 anonim ***** válasza:
36%
Neparááz a donol semmi roszat nem dog mondani eölad.
2017. szept. 7. 22:32
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
nem biztos ám, hogy fel fogják hívni a referenciát.
2017. szept. 7. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!