Szerintetek az pofátlanság lenne tőlem ha egy cégtől interjún való megjelenésért pénzt kérnék? Többit alább.
Persze, hogy pofátlanság. Akár ez is lehetne a te szakmád, hogy körbeturnézod az országot és a kis kizsarolt pénzből eltartod magad, nem?
Amúgy utólag és egyeztetés nélkül ilyen követelni teljesen abszurd, el is hajtanak a fenébe. Ha előre próbálkozol vele akkor megköszönik hogy akkor ne is menj.
valószínűleg az ilyen emberek miatt mégkevésbé gondolkoznának a cégek azon, hogy bármiféle más városbéli emberrel foglalkozzanak-e egyáltalán.
persze, ha olyan az állás, hogy elég magas a követelmény, és úgy gondolod, hogy te ezeket teljesítenéd magabiztosan, ám nekik szimplán nem vagy szimpatikus, akkor próbálkozni lehet.
Nagy poén. XD
Ha cégvezető lennék, ilyet mondanál telefonba, mondanám, hogy akkor maradhatsz otthon tovább álmodni. ;)
"Senki nem tart revolvert a fejedhez, hogy megjelenj."
Várjál már.
És felhív engem XY ember X cégtől hogy akkor gyere be 10 órára, azt utazom 1 órát.
Ez nekem nem fáradság hallod e?
Vagy mondjam neki hogy akkor félúton beszéljünk hogy nekem is jó legyen, akkor inkább ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!