Szerintetek az pofátlanság lenne tőlem ha egy cégtől interjún való megjelenésért pénzt kérnék? Többit alább.
A HR-esek szeretnek mindenkit odarángatni, nekik mindegy, ők úgyis ott vannak. Ajánld fel inkább, hogy tartsatok egy telefonos interjút, és ott egyeztethetitek az elvárásokat, és ha továbbra is megfelelőnek tartjátok egymást a munkaadóval, akkor jöhet egy személyes interjú.
De ha továbbra is tartasz tőle, hogy komolytalanok, te meg csak kiadod a pénzt, akkor mondd, hogy a munkát miatt csak későn érsz rá, pl. 6-kor vagy 7-kor. Ha bevállalják, hogy tovább maradnak miattad, akkor nem csak szórakoznak, és nincs is rajtad kívül másik 50 jelentkező.
én egyébként ezt azért írtam ki mert úgy érzem sokszor csak szórakoznak az emberrel.
berángatják 1 óra utazással, aztán komolytalan az egész.
Én a helyükben adnék valamennyi pénzt szerencsétlen jelöltnek de komolyan, ha már ökörködésért bement a céghez.
"Én a helyükben adnék..."
Te? Eddig annyi jött le rólad, hogy 2 forintért az anyádat is eladnád.
Ha a helyükben lennél akkor valószínűleg pénzt kérnél, hogy elolvasd az önéletrajzukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!