Szerintetek az pofátlanság lenne tőlem ha egy cégtől interjún való megjelenésért pénzt kérnék? Többit alább.

Azt ne mondd hogy limuzinnal visznek téged ha egy órára 10 ezret akarsz mindenkitől leakasztani utazási díjként.
Idevágó jelenet, még a bíró is kiröhögi az ilyet:

Engem akkor is zavar hogy felhív valaki X ember Y cégtől, hogy ok, elküldtem a CV-t és akkor gyere be holnap 10:00-re, köszi, hello.
Tehát nulla pénzért elrángat egy másik kerületbe, 1 órát utazom, megköszöni, majd jelentkezik.
Jó volt hogy felvettek így, és kaptam egy jó fizetést, de sokszor aztán soha nem jelentkeztek.
Megkapnám a 10.000-est, nem jelentkeznek?? Köszi haver oda mész ahova akarsz, azt veszel fel aki jólesik, érdekel engem.

"elküldtem a CV-t"
Tehát te jelentkeztél oda, nem a tefonkönyből nézték ki nevedet.
Elküldted, mert szeretnél ott dolgozni az ott végzett munkádból megélni.
Ők fizessenek azért, hogy ez lehetővé váljon? Nekik mindegy, élsz-e, halsz-e, a munkát majd elvégzi más.
.
Nem akarsz dolgozni, a látszatot viszont fenn szeretnéd tartani, hogy te megtettél mindent, az a fránya cég a hibás, hogy nem fizet a pofavizitért.

"Megkapnám a 10.000-est"
Nem kapnád meg, mivel vannak százával akik ingyen is megjelennek, így ezért nem fizetnének.
"Ez nekem nem fáradság hallod e? "
Nem hallom! Nem is vagy itt, hogy hallanám? Nem tűnt fel hogy írásban kommunikálsz?
jó csak nekem spec. végzettségem van.
És van ahova nem találnak embert mert nincs, vagy nagyon kevés van.
és oda behívnak, én meg jól lehúzom őket cash-el.
Aztán vagy felvesznek vagy nem, az már annyira nem érdekel.
ha-ha. ha-ha-ha hi-hi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!