Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen otthonrol vegezheto...

Milyen otthonrol vegezheto munkak vannak, ki az aki otthonrol dolgozik?

Figyelt kérdés

Az ilyen ertekesitesi munkakon kivul(avon, mlm, forever stb)

Amihez nem kell felsofoku vegzettseg

2022. dec. 25. 23:29
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
92%
Nyelvtanar, streamer, konyvelo, prostitualt, manualis tesztelo, life coach stb.
2022. dec. 25. 23:42
 2/21 anonim ***** válasza:
93%
értékesítés.. nem csak az avon, meg az mlm létezik.
2022. dec. 26. 00:35
 3/21 anonim ***** válasza:
87%
Én magántanár vagyok, bár ahhoz felső végzettség nem árt. Marmint a tudás, mert a diplomát a kutya nem kéri.
2022. dec. 26. 00:40
 4/21 anonim ***** válasza:
91%
3 valóban nem kér senki diplomát? Felsőfokon tudok egy idegen nyelvet, vállalkozóként, pl katásként tanithatnék online vagy személyesen? A diploma hiánya tartott vissza, nagyon szeretnék gyerekeket tanítani, de nem iskolarenszerben. Köszönöm, ha válaszolsz.
2022. dec. 26. 00:59
 5/21 anonim ***** válasza:
92%
Ja bocsi, én a diákokra gondoltam, nem az adórendszerre. Diákok még sosem kérték a diplomám, az adózáshoz tényleg kell a tevékenységhez kapcsolódó végzettség.
2022. dec. 26. 01:13
 6/21 anonim ***** válasza:
68%

Webkamerás modell.

Ennél jobb otthoni munka nincs, minden más csak filléreket csepegtet. Viszont azt is ésszel kell csinálni, van ezer praktika és szabály hogy jól tudj vele keresni. Én heti 2-3x 1,5-2 órás műsorral 800 ezer körül kapok kézhez és egy zártkörű oldalon vagyok, szóval ismerősbe se futhatok. Viszont a Chaturbate, Bongacams, Livejasmin, Camsoda és társai felejtősek mert bárki nézheti, sok az ingyen kukkoló és a pénz nagy részét az oldal rakja zsebre.

2022. dec. 26. 06:11
 7/21 anonim ***** válasza:
90%

Pl:

[link]

2022. dec. 26. 07:36
 8/21 anonim ***** válasza:
80%
IT tesztmernok
2022. dec. 26. 07:39
 9/21 anonim ***** válasza:
44%

"nnél jobb otthoni munka nincs, minden más csak filléreket csepegtet."

Aha. 300k HUF a napidíjam trainerként és tanácsadóként, igaz elég magasan kvalifikálva, EUs kliensekkel, de na. Azért hülyeségeket ne beszéljünk, akkor se ha te nem az eszedből, hanem a valagadból élsz.

2022. dec. 26. 07:40
 10/21 anonim ***** válasza:
90%
Írta a kérdező hogy ne kelljen hozzá végzettség!
2022. dec. 26. 07:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!