Nyelvtanar, streamer, konyvelo, prostitualt, manualis tesztelo, life coach stb.
2022. dec. 25. 23:42
2/21 anonim válasza:
értékesítés.. nem csak az avon, meg az mlm létezik.
2022. dec. 26. 00:35
3/21 anonim válasza:
Én magántanár vagyok, bár ahhoz felső végzettség nem árt. Marmint a tudás, mert a diplomát a kutya nem kéri.
2022. dec. 26. 00:40
4/21 anonim válasza:
3 valóban nem kér senki diplomát? Felsőfokon tudok egy idegen nyelvet, vállalkozóként, pl katásként tanithatnék online vagy személyesen? A diploma hiánya tartott vissza, nagyon szeretnék gyerekeket tanítani, de nem iskolarenszerben. Köszönöm, ha válaszolsz.
2022. dec. 26. 00:59
5/21 anonim válasza:
Ja bocsi, én a diákokra gondoltam, nem az adórendszerre. Diákok még sosem kérték a diplomám, az adózáshoz tényleg kell a tevékenységhez kapcsolódó végzettség.
2022. dec. 26. 01:13
6/21 anonim válasza:
Webkamerás modell.
Ennél jobb otthoni munka nincs, minden más csak filléreket csepegtet. Viszont azt is ésszel kell csinálni, van ezer praktika és szabály hogy jól tudj vele keresni. Én heti 2-3x 1,5-2 órás műsorral 800 ezer körül kapok kézhez és egy zártkörű oldalon vagyok, szóval ismerősbe se futhatok. Viszont a Chaturbate, Bongacams, Livejasmin, Camsoda és társai felejtősek mert bárki nézheti, sok az ingyen kukkoló és a pénz nagy részét az oldal rakja zsebre.
"nnél jobb otthoni munka nincs, minden más csak filléreket csepegtet."
Aha. 300k HUF a napidíjam trainerként és tanácsadóként, igaz elég magasan kvalifikálva, EUs kliensekkel, de na. Azért hülyeségeket ne beszéljünk, akkor se ha te nem az eszedből, hanem a valagadból élsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!