Volt hogy bármin buktatok el pénzt? Kb mennyit?

Igen, csak te vagy az egyetlen. Körülötted forog a világ.
" undorító törtető mocskos ország ez"
Ha nem tetszik, akkor el lehet menni innen. Vissza se gyere.

"Egyszerűen hihetetlen, ha megveszem valuta , az biztos hogy a másik helyen 3 ezerrel olcsóbb."
Miért nem tájékozódsz vásárlás előtt?
"Sorsjegybol az összes nyeretlent én veszem meg."
Minek veszel egyáltalán?
"Amire ma nincs kedvezmény és megvettem, holnap tuti féláron lesz."
Erre nincs védelem, de nem is igazán bukás.
"Vagy múltkor is 1000 Ft kevesebbet adtak vissza."
Ha készpénzzel fizetsz, számold meg a vidszajárót.
"Ja és nem mellesleg idegesít az is hogy mások 500-600 ezret visznek haza ma Magyarországon, én meg diplomával 220-at!!!"
Diplomát csak az nem szerez, aki nem akar. A jó fizetés tudás és hozzáállás kérdése. Ha az megvan, válts munkahelyet. Ha nincs, akkor meg annyit kapsz, amennyit érsz.

Azt hiszem a mentalitásoddal probléma van.
Ki akadályozott meg hogy olyan pályát válassz, ami jól fizet? Vagy olyan állást vállalj ami jól fizet? Én nem csalok, nem lopok, bejelentve jóval átlag felett kapok diplomával
Miért válasz valutaváltónál mikor revolut olcsóbb?
Minek veszel sorsjegyet mikor kint a szerencsejáték oldalán hogy nagyobb az esélyed bukni mint nyerni.
Interneten megnézheted az árakat is a boltok többségében.

Èpìtőiparban dolgozom
. Budapesten latok hirdetéseket ahol napi 30 ezerért keresnek komuvest vagy ácsot. Szoval azert van itthon is lehetőség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!