Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Volt hogy bármin buktatok el...

Volt hogy bármin buktatok el pénzt? Kb mennyit?

Figyelt kérdés
Egyszerűen hihetetlen, ha megveszem valuta , az biztos hogy a másik helyen 3 ezerrel olcsóbb. Sorsjegybol az összes nyeretlent én veszem meg. Amire ma nincs kedvezmény és megvettem, holnap tuti féláron lesz. Vagy múltkor is 1000 Ft kevesebbet adtak vissza.Elegem van hogy napi szinten bukok ezreket!!!

2022. dec. 25. 15:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
76%
Arra gondolom még nem gondoltál, hogy a mentalitasod miatt tartasz ott ahol....
2022. dec. 25. 16:39
 12/21 A kérdező kommentje:
10,11...akkor is egy undorító törtető mocskos ország ez sajnos. Ahol a diplomával kitörölhetem a seggem...sajnos akinek száz milliói vannak azok mind igazságtalanul jutottak hozzá!!!
2022. dec. 25. 16:57
 13/21 A kérdező kommentje:
Azt is lefogadom én vagyok az egyetlen az országban akinek még a számláján is csak 800 ezer Ft van...
2022. dec. 25. 16:58
 14/21 anonim ***** válasza:
66%

Igen, csak te vagy az egyetlen. Körülötted forog a világ.

" undorító törtető mocskos ország ez"

Ha nem tetszik, akkor el lehet menni innen. Vissza se gyere.

2022. dec. 25. 17:10
 15/21 anonim ***** válasza:
83%

"Egyszerűen hihetetlen, ha megveszem valuta , az biztos hogy a másik helyen 3 ezerrel olcsóbb."

Miért nem tájékozódsz vásárlás előtt?

"Sorsjegybol az összes nyeretlent én veszem meg."

Minek veszel egyáltalán?

"Amire ma nincs kedvezmény és megvettem, holnap tuti féláron lesz."

Erre nincs védelem, de nem is igazán bukás.

"Vagy múltkor is 1000 Ft kevesebbet adtak vissza."

Ha készpénzzel fizetsz, számold meg a vidszajárót.

"Ja és nem mellesleg idegesít az is hogy mások 500-600 ezret visznek haza ma Magyarországon, én meg diplomával 220-at!!!"

Diplomát csak az nem szerez, aki nem akar. A jó fizetés tudás és hozzáállás kérdése. Ha az megvan, válts munkahelyet. Ha nincs, akkor meg annyit kapsz, amennyit érsz.

2022. dec. 25. 17:14
 16/21 anonim ***** válasza:
63%

Azt hiszem a mentalitásoddal probléma van.

Ki akadályozott meg hogy olyan pályát válassz, ami jól fizet? Vagy olyan állást vállalj ami jól fizet? Én nem csalok, nem lopok, bejelentve jóval átlag felett kapok diplomával

Miért válasz valutaváltónál mikor revolut olcsóbb?

Minek veszel sorsjegyet mikor kint a szerencsejáték oldalán hogy nagyobb az esélyed bukni mint nyerni.

Interneten megnézheted az árakat is a boltok többségében.

2022. dec. 25. 18:00
 17/21 anonim ***** válasza:
milyen diplomád van töki
2022. dec. 25. 18:44
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Sok éve 16 éves koromban vettem 200 ért egy sorsjegyet, vesztettem de megtanultam egy életre hogysose többet.
2022. dec. 25. 19:04
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Kétszer váltam. Qva sokat buktam.
2022. dec. 26. 12:53
 20/21 anonim ***** válasza:

Èpìtőiparban dolgozom

. Budapesten latok hirdetéseket ahol napi 30 ezerért keresnek komuvest vagy ácsot. Szoval azert van itthon is lehetőség

2022. dec. 26. 17:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!