Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Másodjára megbuktam forgalombó...

Másodjára megbuktam forgalomból. Minden nagyon jól ment még a vizsgabiztos is nagyon rendes volt. Hibám az volt csak ami buktató volt?

Figyelt kérdés

2019. szept. 10. 10:27
 1/6 A kérdező kommentje:
Hogy elsöbségadás táblám volt. Megálltam körülnéztem sehol senki és mikor mentem volna akkor jött egy autó ami még a fasorban sem volt. Nah mindegy az oktatóm belefékezett és ennyi.A vizsgabiztos azt mondta hogy semmi hibám nem volt jól csináltam mindent de ezt nem nézheti el. Megértem én hibáztam. Az oktatóm azt mondta hogy mennyek még vizsgázni mert én tudok vezetni. Öszintén én is úgy érzem hogy le tudnénk vizsgázni de mindig van valami. Ilyen szerencsétlen lennénk? De olyan fura volt minden, késett a vizsgabiztos, az oktatóm meg erre azt mondta hogy késik na most nem is kéne vizsgázni vagy mi. De csak poénból mondta. Hát de csak rá szólt. De mindegy különös képpen nem hatott meg az hogy megbuktam sokkal jobban viselem mint az elsőt. Szerintettek érdemes még akkor mennem?
2019. szept. 10. 10:36
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Nem, nyilván már nem érdemes többször próbálkoznod.
2019. szept. 10. 10:38
 3/6 anonim ***** válasza:
28%

Nem voltunk ott a vizsgán, nem tudhatjuk, hogy hibáztál-e mást. A vizsgalapon rajta kellene legyen. Amúgy szerintem, ha olyan hirtelen jött az az autó, és időben reagáltál volna, nem buktattak volna meg. De mivel az oktatónak kellett közbeavatkoznia....így egyértelmű, hogy ez bukta.

Én biztosan mennék még, különben kidobott pénz lenne az egész.

2019. szept. 10. 10:55
 4/6 A kérdező kommentje:
A vizsgalapon egyetlen hiba sem volt behúzva csak ami sajnos tényleg bukás volt. Ha ezt nem cseszem el akkor 0 hiábával átmegyek. De ez van.
2019. szept. 10. 11:05
 5/6 A kérdező kommentje:
Az biztos hogy sokkal jobban izgultam mint az elsőn. De nem kellett volna.
2019. szept. 10. 11:07
 6/6 anonim ***** válasza:
63%
Így van : ha nem cseszed el átméssz.
2019. szept. 11. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!