Szerintetek ciki hogy megbuktam forgalomból elsőre? Jól vezettem de az utolsó kb 10 percben vége lett. Nagyon bánt hogy ott elszúrtam. A vizsgabiztos azt mondta hogy nem kell tragikusan felfogni. Menni kell tovább.
Megvesztegetés nélkül is le lehet vizsgázni, és az úgy tiszta ügy is.
Elcseszett vesztegetési kísérletért nem megbuktatnak, hanem kizárnak a vizsgáról, ami azt jelenti, hogy 6 hónapig nem mehetsz ismét vizsgázni.
Nyilván vannak korrupt vizsgabiztosok, oktatók, a megvesztegetés az oktatón keresztül zajlik, amit ellenőrizni sem tud a vizsgázó, az sem kizárt, hogy a vizsgabiztos nem is tud az egészről, ha sikerül a vizsga az oktató megtartja a pénzt, ha nem sikerül, vissza adja
A tanulónak meg a kifizetett összeg ellenére semmivel sem volt több esélye a vizsgabiztosnál, hisz az nem is tudott az ügyletről, de nyilván olyan is van, amikor a vizsgabiztos is megkapja a részét, meg olyan is, amikor az oktató elhajtja a vesztegetni szándékozót.
Nem ciki.
Én kétszer buktam meg,de mindenhol hallani olyan emberről aki ötször meg hatazor bukott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!