Az normális-e ha a forgalmi vizsga alatt az oktató és a vizsgabiztos végig beszélgetnek?
Normális.
Azért szokták csinálni, hogy a vizsgázó ellazuljon.
De nálad ezek szerint pont ellenkező hatást ért el :(
Azzal magad alatt vágnád a fát :)
Én már hallom is a vizsgabiztost, amint kioktat téged, hogy aki nem képes zajban vezetni, az nem való az utakra...
És igaza is lenne.
Én egész úton nagyon jól elbeszélgettem a vizsgabiztossal ,néha még az oktató is szóhoz tudott jutni :)
Engem abszolút nem zavart :) 3 kicsi gyerek mellett kezdtem a jogsit,nem szeretem ha nyugi és csend van,mert akkor rosszra gyanakszom már :D .
Szerintem nem pofátlanság és nem is veszik rossz néven ha normális emberek.
Persze lehet azzal jönni, hogy vezetni bármilyen helyzetben tudni kell. De amikor olyan kérdést tesznek fel, hogy "folyton pofázik az utasom" akkor mindenki első reakciója, állj meg és tedd ki.
Tőlem indulásnál megkérdezte, zavar-e. Mondtam, hogy majd kiderül ha elkezdik :D. Erre mondta, hogy akkor inkább nem beszélnek, csak pár szót váltottak a forgalomról, úton látottakról és nyugodtan tudtam vezetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!