Volt hogy bármin buktatok el pénzt? Kb mennyit?
Figyelt kérdés
Egyszerűen hihetetlen, ha megveszem valuta , az biztos hogy a másik helyen 3 ezerrel olcsóbb. Sorsjegybol az összes nyeretlent én veszem meg. Amire ma nincs kedvezmény és megvettem, holnap tuti féláron lesz. Vagy múltkor is 1000 Ft kevesebbet adtak vissza.Elegem van hogy napi szinten bukok ezreket!!!2022. dec. 25. 15:38
1/21 A kérdező kommentje:
Ja és nem mellesleg idegesít az is hogy mások 500-600 ezret visznek haza ma Magyarországon, én meg diplomával 220-at!!!
2022. dec. 25. 15:40
2/21 anonim 

válasza:

akkor te is csináld azt, amit mások csinálnak.
3/21 anonim 

válasza:

Tippmixen napi szinten bukok 50 ezreket, de meg se érzem, mert a 6 általános végzettségemmel is 1,3 millát keresek.
4/21 A kérdező kommentje:
3...ja persze...itt a gyakorin mindenki milliókat ketes... Ha ha
2022. dec. 25. 15:58
6/21 anonim 

válasza:

7/21 A kérdező kommentje:
6. Költsd gyógyszerre az összeset! Ez a tetves ország ennyit ér! Aki ejjel-nappal gürizik, az xart se kap, aki még lop, csal, hazudik de életében nem dolgozott csak ugat mint főnök , az kap 1 milliót...
2022. dec. 25. 16:21
8/21 anonim 

válasza:

Hát, pl idén kriptón buktam kb 3 milliót, META részvényeken 1-et.
Azért kibirom, ez kb. 2 havi bevételem, elmúlt X évben pedig mindig 12% felett hoztak a befektetéseim. Persze attól még rossz érzés bukni :D Ja, meg akármikor devizában vagy épp forintban van nagyobb kiadásom (amit EUR-ból váltva fedezek), pár napon belül biztosan 2-3%ot változik az árfolyam, ami jól jött volna. :D Ez is annyira tipik.
34F
9/21 anonim 

válasza:

Buktam 40 milliot elmult egy evben. Előtte ennel tobbet kerestem ... A szazalek szamit nem a szam
10/21 anonim 

válasza:

#7 szánalmas vagy.. nem is csodálkozom, hogy csak 220e-et kapsz. Nem vagy azon a szinten, hogy többet érdemelj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!