Írtatok már olyat az önéletrajzotokba ami esetleg nem volt igaz? Mi volt az? Nem buktatok le?
Figyelt kérdés
Sajnos már ilyeneken jár az agyam!Másfél éve nem találok munkát, de nem csak én, nagyon sokan sajnos!Rengeteg helyre elküldtem az önéletrajzom, hol válaszra sem méltatnak, hol nincs elég gyakorlatom, hol túlképzett vagyok, hol pedig a végzettségem nem megfelelő!Még takarítónak sem vesznek fel!:S Itt a kis városunkba minden második munkáltató leszázalékolt munkaerő keres :(2011. febr. 22. 13:07
1/19 anonim válasza:
Én nem merek füllenteni, mert biztos lebukok. Sajnos nagyon nehéz melót találni... Sok sikert hozzá!
2/19 anonim válasza:
Még én sem írtam, de nem is mernék :D
Én is sok sikert kívánok..
3/19 anonim válasza:
Kisebb dolgokban igen. De olyan mint képzettség vagy hasonlók soha!
4/19 anonim válasza:
Attól függ, hogy hová jelentkezel. Ha túl képzettnek tartanak egy munkahelyen, nyugodtan letagadhatsz egy-két iskolát, ha alulképzettnek, úgy odaírhatod, hogy szeretnél továbbtanulni, képezni magadat, amennyiben a munkaköröd ezt megkívánja, szívesen mennél iskolába, tanfolyamra.
5/19 anonim válasza:
Csak nem Borsod? :(
Ugyanilyen cipőben járok.
Pedig az önéletrajzomat kissé kiszíneztem ( nem sokat, csak szakmai tapasztalatnál 1 év helyett kettőt írtam, így a munkanélküli éveket is kitömtem tennivalóval ), de még csak vissza sem jeleznek sehová és szó szerint, még takarítónak sem vettek föl engem sem eddig.
6/19 anonim válasza:
Nem, mert a munkáltatók nem olvasnak önéletrajzot, hanem azt nézik, hogy ki az ismerős.
7/19 A kérdező kommentje:
Persze, nem arra gondoltam, h beírom h egyetemet végeztem, holott nem :D Olyanra gondoltam h pl kitalálni egy céget, és beleírni h 1 évig ott dolgoztam, gondolom csak nem néznek telefonálnak utána!Vagy nemtudom, már nagyon elvagyok keseredve!Vagy pl a gyakorlatot meghosszabbítani 1 évvel!Amúgy Zala megye :(
2011. febr. 22. 13:27
8/19 anonim válasza:
Én a nyelvekhez beírtam az oroszt, középfokon nyelvvizsga nélkül. Beszélek valamennyire, de közel sem közép fokon,inkább csak társalgási szinten, olvasni tudok valamennyire, viszont írni egyáltalán nem. Bekértek egy orosz nyelvű önéletrajzot is. Nehézkesen, anyám segítségével(ő orosz szakos tanár) de megcsináltam. Behívtak interjúra, majd kb. 20 perc után az interjúztató megkérdezte, hogy folytathatjuk-e oroszul a beszélgetést. Nem tudtam mást csinálni rábólintottam. Szerencsémre csak egyszerűbb kérdéseket tett fel,amire tudtam tő mondatokban válaszolni, illetve igen/nem-el. A végén közölte velem az interjúztató, hogy az orosz nyelvtudásom a béke segge alatt van, de ha megígérem,hogy rágyúrok, akkor nem látja akadályát a további sikeres együtt működésnek. Fél évet dolgoztam a cégénél,mondhatni elég jól megtanultam oroszul. Sajna becsődölt a cég, most én is munkanélküli vagyok, s tudom,hogy milyen nehéz... Kitartást,sok sikert!
9/19 anonim válasza:
Természetesen írtam olyat ami eléggé kozmetikázva volt. Gyakran csináltam azt, hogy munkatapasztalat címén megadtam olyan cégeket referenciának ahol valójában soha nem is dolgoztam, de ismertem valamelyik vezető beosztású embert és az önéletrajzom megírásakor egyeztettem vele a mesémet, hogy ha valaki mégis megkeresné a leendő munkahelyemtől akkor kb. ua. mondjuk. Persze azért annyira mindig képben voltam a nem létező munkahelyeimmel kapcsolatban, hogy néhány percben be tudtam volna mutatni bárkinek.
10/19 anonim válasza:
Hát azért olyant ne írj, hogy dolgoztál valahol és közben meg nem....Nem tudhatod, hogy utána néznek-e, kozmetikázhatsz, de en ilyen dolgokkal.
Szerintem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!