A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
27 szavazat
2/9 anonim 

válasza:

Igen, nagyon szép hely, már kétszer voltam ott nyaralni😍😍 Imádom😍
3/9 anonim válasza:
1.: Gondolom anyanyelvi szinten megy a spanyol.
2.: HATALMAS a bevándorlás. A fillérekért dolgozó illegális fekák, és a hivatalosan/félhivatalosan ott dolgozó latin-amerikaiak is. Te olcsóbban melóznál mosogatóként, mint egy illegál feka?
TUDOM! Te 3 diplomás IT-s vagy, és ott is megkeresnéd a havi 3,2M-et. >:)
4/9 anonim 

válasza:

Hat en probalkoztam. Barcelonaban akartak nekem egy jo munkat alajnalni, ami fele annyit sem fizetett volna, mint amit Amszterdamban kaptam ugyanazaert a munkaert. Azert Spanyolorszag nem fele olyan olcso, mint Hollandia, kozel sem.
5/9 Fsms 

válasza:

Nyugdijas évekre gondolkodom rajta.
6/9 anonim 

válasza:

Hát maga a klíma meg a tengerpart tetszene, de elég magas a munkanélküliség és lehet az ottani emberek életritmusát sem tudnám megszokni.
7/9 anonim 

válasza:

Mindenképpen érdemes, főleg vidékre.
8/9 anonim válasza:
Fmsms
Én is ezen vagyok, te hogy valósítanád meg?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!