Annak van akadálya hogy a cég úgy cselezze ki a kötelező béremelést hogy átjelent 6 órásba mindenkit és ugyan emelt bért fizet, de csak 6 órára? Ami kevesebb mint a nem emelt bér most a 8 órára?
Figyelt kérdés
2022. dec. 17. 10:18
21/36 NTBS válasza:
Egy akadály lehet, ha minden dolgozó eljön onnan.
22/36 A kérdező kommentje:
" ha minden dolgozó eljön onnan."
1) de ez nem fog megtörténni
2) az az 1-2 ember aki meg hébe-hóba elmegy az meg pótolható.
2022. dec. 17. 14:39
23/36 anonim válasza:
a nyáron 600ezerért nem találtak szakácsot a Balatonnál
24/36 A kérdező kommentje:
"a nyáron 600ezerért nem találtak szakácsot a Balatonnál"
Jaja. És ennek mi köze ahhoz amit én kérdezek? Én talán szakács vagyok?
2022. dec. 17. 15:08
25/36 anonim válasza:
"Mert 10 + éve ezt csinálják"
ha azóta 2-4 órára voltak bejelentve, akkor most már csak 1-2 re lecsökkentik a munkaidőt.
26/36 A kérdező kommentje:
Azéert azt sejtheted (de ha nem akkor most felvilágosítalak) hogy ha az itt dolgozók rendelkeznének bármiféle piacképes végzettséggel akkor NEM ITT LENNÉNEK.
így aztán te hiába jössz azzal hogy de a szakács is.... mert itt nincsenek szakácsok.
Ha lennének akkor eleve nem itt lennének.
2022. dec. 17. 15:10
28/36 A kérdező kommentje:
Az "itt" az az összes olyan kupleráj pöcegödör kis cégecske ahol sehova se kelltő 40-50+-os végzettség nélküli józsik és marik dolgoznak. az az "itt".
2022. dec. 17. 15:31
29/36 anonim válasza:
akkor nem egy konkrét ügy, nem étterem, mint ahogy 3# írta
akkor az ácsok is kilőve
30/36 Hintalow válasza:
Szia munkaügyi troll, nem úgy volt, hogy vègre elvitt a kovid? 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!