Mit lehetne kezdeni ezzel a tipikus (multis) a helyzettel?
Mit kezdenél azzal a tipikus helyzettel, amikor az új munkahelyeden (multi) beindul egy olyan lejárató folyamat egy vagy több ember részéről, ami csak arra irányul, hogy felnagyítsák a hibáidat, vagy bebizonyítsák hogy TE xarul dolgozol, és magyarázkodnod kelljen.
(holott mások sem agysebészek ott)
Két megoldást én is ismerek a vagy borítasz, vagy meghajolsz, de a harmadik érdekelne, az elegánsabb.
A munkáról meg annyit írnék, hogy egy sima betaíntott "féllábbal az ajtóban" legalja pozíció, ahol pl az is a te hibád ha nem tudsz valamit az ezerötszáz akármi közül, hogy hol van miközben sosem mutatták meg, vagy a létezésére sem utalt senki.
Kérem olyanok írjanak, akik ismerik ezt a helyzetet, vagy volt már benne részük.
Legyél kedves a munkatársaiddal, és akkor majd senki nem akar lejáratni.
Mondjuk kezdhetnéd azzal, hogy nem irsz sehol olyat róluk, hogy nem egy agysebészek, meg hogy nem hagynak békén a hülyeségeikkel.
Szerintem téged csak egyszerűen utálnak a kollégáid.
Kedves vagyok, a kezdetektől fogva, de kb levegőnek nézik az összes újat.
Azt pedig azért írtam, hogy nem agysebészek mivel betanított munka, és valóban semmi extra nem kell hozzá.
Két hónap után a 9 ember közül akikkel felvettek már csak én vagyok ott meg egy másik kollega aki gyakorlatilag csak azért jár oda, mert a közelben lakik. Ő állandóan panaszkodik, hogy bszogatják mindenért, én nem szoktam ezt kimutatni, de ettől eltekintve velem is ez a helyzet kb..
ma 14:03
Egyébként meg írtam, hogy két megoldást én is ismerek,a vagy borítasz, vagy meghajolsz-ot.
Amióta ott vagyok, csak hajlongok, de semmi látszatja a dolognak. Szóval nem lettem okosabb a válaszodtól.
Azért köszi.
Férfi vagy nő vagy?
Igaz nem multi, de egy elég nagy cégnél dolgoztam, ahol volt egy nagyon beképzelt ember, amolyan kisfőnökféle, aki mindenkibe belekötött, szó szerint leanyázott mindenkit és mindenki kussban volt, különösen az újoncokat szerette szívatni. No engem nem szívatott, kérdezték is a többiek, hogy hogyhogy velem ilyen kedves, nos az volt a taktikám, hogy első nap,amikor ott dolgoztam, beszól valami sértőt, amikor csak kettesben voltunk, én erre a falhoz basztam, megfogtam a nyakánál fogva és elmagyaráztam neki, ha mégegyszer beszól, akkor szétküldöm a fejét, na utána nekem nem mert pofázni.. Szóval, ha férfi vagy és van testi erőd, akkor nyugodtan nekimehetsz, az emberek 99% -a egyszerűen leblokkol fizikai agresszió hatására.Az elején kell tisztázni a játékszabályokat.
Nem vodafon, ez amerikai, de azóta már rájöttem hogy nagy valószínűséggel vagy mindenhol uyganazt a gusztustalan menedzsment módszert alkalmazzák, vagy iylen undorítóak a magyar honfitársaim...
Innentől kezdek szimpatizálni a nácikkal meg a punkokkal!!
Krvára igazuk van!
Kellett ezeket beengedni ide, a Sok mocskos multit meg a rabszolgakereskedő munkaközvetítő cégeket!!
Rabszolgatartás van már itt komolyan!!! Nesze demokrácia!!
10-06 12:20
Köszi de az elmúlt néhány évben mást sem csinálok..
Jártam már
Mcdonalds
Burger
Kfc
Cba
Tesco
Alphasonic
Studiotech
Saturn
Auchan
Match
Mindenhol ugyanaz megy, eddig egy helyen sem húztam tovább 1 évnél.
Amúgy a pannonnál is voltam interjún régebben még 20-21 éves koromban.
Jóhogy ki nem röhögtek, pedig egy 200 ezres öltönybe mentem.
és két ribanc (kb úgy néztek ki) interjúztatott..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!