Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit lehetne kezdeni ezzel a...

Mit lehetne kezdeni ezzel a tipikus (multis) a helyzettel?

Figyelt kérdés

Mit kezdenél azzal a tipikus helyzettel, amikor az új munkahelyeden (multi) beindul egy olyan lejárató folyamat egy vagy több ember részéről, ami csak arra irányul, hogy felnagyítsák a hibáidat, vagy bebizonyítsák hogy TE xarul dolgozol, és magyarázkodnod kelljen.

(holott mások sem agysebészek ott)

Két megoldást én is ismerek a vagy borítasz, vagy meghajolsz, de a harmadik érdekelne, az elegánsabb.

A munkáról meg annyit írnék, hogy egy sima betaíntott "féllábbal az ajtóban" legalja pozíció, ahol pl az is a te hibád ha nem tudsz valamit az ezerötszáz akármi közül, hogy hol van miközben sosem mutatták meg, vagy a létezésére sem utalt senki.

Kérem olyanok írjanak, akik ismerik ezt a helyzetet, vagy volt már benne részük.

2010. okt. 1. 13:53
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Ja, és lexarni meg nem igazán lehet, mert úgysem hagynak békén a hülyeségeikkel..
2010. okt. 1. 13:55
 2/11 anonim ***** válasza:

Legyél kedves a munkatársaiddal, és akkor majd senki nem akar lejáratni.

Mondjuk kezdhetnéd azzal, hogy nem irsz sehol olyat róluk, hogy nem egy agysebészek, meg hogy nem hagynak békén a hülyeségeikkel.

Szerintem téged csak egyszerűen utálnak a kollégáid.

2010. okt. 1. 14:03
 3/11 A kérdező kommentje:

Kedves vagyok, a kezdetektől fogva, de kb levegőnek nézik az összes újat.

Azt pedig azért írtam, hogy nem agysebészek mivel betanított munka, és valóban semmi extra nem kell hozzá.

Két hónap után a 9 ember közül akikkel felvettek már csak én vagyok ott meg egy másik kollega aki gyakorlatilag csak azért jár oda, mert a közelben lakik. Ő állandóan panaszkodik, hogy bszogatják mindenért, én nem szoktam ezt kimutatni, de ettől eltekintve velem is ez a helyzet kb..

2010. okt. 1. 14:08
 4/11 A kérdező kommentje:

ma 14:03

Egyébként meg írtam, hogy két megoldást én is ismerek,a vagy borítasz, vagy meghajolsz-ot.

Amióta ott vagyok, csak hajlongok, de semmi látszatja a dolognak. Szóval nem lettem okosabb a válaszodtól.

Azért köszi.

2010. okt. 1. 14:34
 5/11 anonim ***** válasza:
46%

Férfi vagy nő vagy?

Igaz nem multi, de egy elég nagy cégnél dolgoztam, ahol volt egy nagyon beképzelt ember, amolyan kisfőnökféle, aki mindenkibe belekötött, szó szerint leanyázott mindenkit és mindenki kussban volt, különösen az újoncokat szerette szívatni. No engem nem szívatott, kérdezték is a többiek, hogy hogyhogy velem ilyen kedves, nos az volt a taktikám, hogy első nap,amikor ott dolgoztam, beszól valami sértőt, amikor csak kettesben voltunk, én erre a falhoz basztam, megfogtam a nyakánál fogva és elmagyaráztam neki, ha mégegyszer beszól, akkor szétküldöm a fejét, na utána nekem nem mert pofázni.. Szóval, ha férfi vagy és van testi erőd, akkor nyugodtan nekimehetsz, az emberek 99% -a egyszerűen leblokkol fizikai agresszió hatására.Az elején kell tisztázni a játékszabályokat.

2010. okt. 1. 16:02
 6/11 anonim ***** válasza:
Kérdező: csak nem a Vodafone-ról van szó??? Mert nagyon ismerős, amitket leírtál... Engem nem teljesen szabályosan akartak onnan kirúgni (egy olyan munkámat értékelték, amit -szó szerint- 2 hányás között végeztem, majd a közel 45 perces beszélgetés után az ügyeletes kisfőnök azonnal hazaküldött a vírus miatt és már aznap beírt betegállományra, vagyis lényegében aznap bent sem voltam az irodában), de nem sikerült nekik, mert addigra már várandós voltam a kisebbik lányommal és ugye terheskönyvvel a kezedben nem rúghatnak ki... Viszont ha nem lettem volna terhes, akkor sem tűrtem volna el, hogy ezt csinálják velem. Az én esetem olyan volt, hogy a munkaközvetítő szerint simán rájukb.szhattam volna egy jó kis munkaügyi pert, amit jó eséllyel meg is nyertem volna. Egy biztos: ilyen légkörben nem lehet dolgozni, én a helyedben felmondanék, de ez én vagyok, aki ugyan agyonra parázza magát mindenen, de az álláskereséstől sosem féltem (pedig én se vagyok, nem is voltam soha vezető beosztásban). Próbálj meg egy kis pénzt félretenni és eztán keresni egy új állást. Amikor már van egy új helyed, akkor nyugodtan rájuk boríthatod az asztalt!
2010. okt. 6. 12:20
 7/11 A kérdező kommentje:

Nem vodafon, ez amerikai, de azóta már rájöttem hogy nagy valószínűséggel vagy mindenhol uyganazt a gusztustalan menedzsment módszert alkalmazzák, vagy iylen undorítóak a magyar honfitársaim...

Innentől kezdek szimpatizálni a nácikkal meg a punkokkal!!

Krvára igazuk van!

Kellett ezeket beengedni ide, a Sok mocskos multit meg a rabszolgakereskedő munkaközvetítő cégeket!!

Rabszolgatartás van már itt komolyan!!! Nesze demokrácia!!

2010. okt. 13. 18:34
 8/11 A kérdező kommentje:
Amúgymeg Procter & Gamble Csömör.
2010. okt. 13. 18:36
 9/11 A kérdező kommentje:

10-06 12:20

Köszi de az elmúlt néhány évben mást sem csinálok..

Jártam már

Mcdonalds

Burger

Kfc

Cba

Tesco

Alphasonic

Studiotech

Saturn

Auchan

Match

Mindenhol ugyanaz megy, eddig egy helyen sem húztam tovább 1 évnél.

2010. okt. 13. 18:40
 10/11 A kérdező kommentje:

Amúgy a pannonnál is voltam interjún régebben még 20-21 éves koromban.

Jóhogy ki nem röhögtek, pedig egy 200 ezres öltönybe mentem.

és két ribanc (kb úgy néztek ki) interjúztatott..

2010. okt. 13. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!