Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy szokták belefoglalni a...

Hogy szokták belefoglalni a motivációs levélbe, hogy az ország bármely területén dolgoznék? De persze egy konkrét álláshirdetés csak egy városra vonatkozik, szóval vmi olyasmi lenne, hogy odaköltözök, ahol munkát kapok.

Figyelt kérdés

Milyen tapasztaltaitok vannak, számít egy állás megpályázásánál, hogy hol lakik az illető? Egy kisvárosban lakom most, de szüleimmel még, szóval bárhova elmennék napokon belül albérletbe, de nem hiszem, hogy ezt a jelentkezésemkor tudják, lehet, hogy sok helyen egyből félre is rakják az önéletrajzom, mert nem helybeli vagyok, vagy legalább olyan, aki közel lakik?

ha kihagyom a címet az önéletrajzból, az lehet jó megoldás, vagy akkor meg nem vesznek komolyan?

2010. okt. 1. 13:01
 1/4 anonim ***** válasza:

Álláshirdetésük rendkívüli módon felkeltette az érdeklődésemet, így természetesen a lakhelyváltoztatás sem okozna problémát.

Valami ilyesmi.

2010. okt. 1. 13:23
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi, ez így elég jól is hangzik:-)
2010. okt. 1. 13:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne írd bele a címed és kész. Fel sem fog merülni bennük, hogy nem az adott városban laksz!
2010. okt. 1. 21:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen, sajnos sokat számít, hogy milyen cím szerepel az önéletrajzodban. Én Pest közelében élet, hévvel fél óra alatt Pesten vagyok, de amíg a valós címemet írtam az önéletrajzba, nem nagyon kerestek. Aztán beírtam a korábbi pesti címemet, onnantól kezdve jöttek a telefonok...
2010. okt. 6. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!