Milyen munka/állás lehet ez? (maga az álláshirdetés szövege lent)
Szorgalmas, ambiciózus, képzelőerővel, jövőképpel és életcélokkal rendelkező fiatalokat keresünk Debrecen- és vonzáskörzetéből, felelősségteljes, tisztességes, önálló munkavégzésre, pénzügyi területen!
Európai jövedelmet, karrierlehetőséget és minőségi képzést kínálunk. Jelentkezési alapfeltétel: érettségi megléte. Jó kommunikációs készség és pénzügyi érdeklődés előny!
Jelentkezni lehet önéletrajzzal a ...... címen.
A telefonban mikor megkerestek, akkor annyit mondtak, hogy magánszemélyek pénzügyi érdekeit védik a bankokkal szemben. Plázában lenne a találkozó, még egy irodájuk sincs.....
valószínűleg pénzügyi termékeket kell eladnod...
személy szerint én rosszul vagyok az ilyen munkáktól (sajnos mivel én is munkakereső vagyok, belefutottam már pár ilyenbe)
de aki olyan alkat, hogy képes hívogatni embereket és tukmálni, annak jó lehet...
de én azért nem hiszek ebben, mert ha engem ilyennel megkeres valaki, rögtön lerázom, ha szükségem van valamire, majd én utánajárok...
ovb vagy hasonló. Bár azoknak van irodájuk.
A lényeg, hogy ha normális munkát akarsz, akkor ne pocsékold az időd rájuk.
Mindenképp érdemes elmenned. Ha mást nem, információt biztosan kapsz. Ebből láthatod, hogy emberek egy része milyen munkát végez. Az ajánlatukat nem kell elfogadnod. A legtöbb ember el is utasítja őket.
Amúgy valóban nagy valószínűséggel pénzügyi területen működő MLM cég számára keresnek partnert. Például OVB, MPK, MC, Brokernet. Ezeknek a cégeknek van irodájuk, de ettől még annak az információnak az átadásához, amit tőlük kapsz, semmi szükség irodára.
Biztosítási ügynököt keresnek.
Azért menj el, néha szoktak adni pogácsát, vagy kávét. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!