2 év GYED után indulok neki az állás keresésnek. Az önéletrajz forma megvan. Egyenlőre csak rész munka időben szeretnék dolgozni. Azt hogyan fogalmazzam meg?
Írjam bele az önéletrajzba? Ha igen akkor hová? A végére?
Vagy külön kísérő levélben fogalmazzam meg, hogy azért szeretnék 4 órában dolgozni, mert még a kislányom nem jár oviba és csak addig tudom a felügyeletét megoldani.
Akkor viszont a kísérőlevélbe írnám, bár nem lesz plussz pont, hogy van egy kisgyereked. Sajnos ilyen a világ. Sok kisgyerekes ismerősöm próbál állást találni nem sok sikerrel.
Ha rólam lenne szó, nem írnám bele se a kísérőlevélbe se az önéletrajzba, hogy van gyermekem. Legalább kapsz esélyt egy interjúra, ahol meggyőzheted a munkáltatót, hogy el tudod látni kesgyerek mellett a munkádat (betegség, stb)
Előtte egy elektronikai gyárban dolgoztam. Még nem szűnt meg a munka viszonyom, október 14.- én lesz a lányom két éves, akkor jár le a GYED.
Oda nem akarok visszamenni, mert 12 órás műszakban dolgoztunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!