Álláshirdetés - nem céges email?!
régen én is elítéltem ezt, és fel is háborodtam ezen, hogy a cég nem vállalja magát, de ma már néha azt gondolom, hogy érthető, mert nagyon sokan úgy gondolják, hogy egy céghez egyfolytában lehet telefonálgatni, hogy "mivanmá, felvesztek vagy nem? "
ahol most dolgozom, sajnos elég sokszor kell magyarázkodnunk emiatt, ha megtudják, hogy melyik cég.
szóval azért, mert nincs céges cím, még lehet komoly a munka :D
Két dolog lehetséges.
Az egyik, hogy kis cégről van szó, akiknek nincs saját honlapjuk és saját e-mail-jük. (ilyen hr-info@nagycegvagyok.hu).
A másik lehetőség, hogy a cég nem akarja, hogy kiderüljön a "személye", ezért létrehoz egy ideiglenes e-mailt.
Ja, és időnként előfordul, hogy nem is állást hirdetnek, hanem egyszerűen csak adatokat (név, cím, telefonszám) gyűjtenek, főleg a kapós állásokkal, egy hirdetéssel akár 200 önéletrajzot is beszerezhetnek, az összes személyessel adattal együtt, amit később marketingcélokra felhasználnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!