Miért van az, hogy a fodrászok, szerelők már az egekbe emelik az árakat és mégis kifizetik az emberek, közben a béreket meg nem emelik a cégek?
Figyelt kérdés
2022. dec. 15. 15:04
31/31 anonim válasza:
#30 Szerintem az illető általánosságban beszélt, nem egy személyben gondolkodott a válaszában. Általánosságban az agrár, villamos, közlekedési, gépész, hegesztő, stb. mérnökökről, a beszerzőkről, logisztikusokról, közgazdászokról, eü. dolgozókról, stb.
Ha már festékpatron. Van olyan nyomtató, amiben biztos vagyok benne, hogy te sem tudnád kicserélni. Meg én sem. Pont most találkoztam egy olyan nyomtatóval, amiből a beragadt papír kiszedéséhez egy gomplett görgősort kell szétbontani, roncsolásmentesen lehetetlen, az új görgőpár 130 ezer ft. Utána keményforrasztani kell. Marika néni meg az önkormányzatnál lehet hogy puszta kézzel, vagy egy villával kikotorja a papírt az asztali nyomtatóból. Rossz hasonlat a patron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!