Hogyan szerezzek 2 hét alatt 400.000 ft ot ?
Figyelt kérdés
A vodafon nyakamba rakott 400.000 ft tartozást így karácsony elött 2 hetes határidővel egybe kell kifizetnem ha nemtudom akkor megy a végrehajtókhoz és dupla annyit kell fizetnem.
21 éves lány vagyok már 18 évesen elköltöztem otthonrol Szegedröl Budapestre.
Kölcsönkérni nemtudok se szülőktől se barátoktol. Értékeim nincsenek amiket eltudnék adni.
Megköszönném ha tudnátok adni pár ötletet.
2022. dec. 15. 14:16
11/26 A kérdező kommentje:
Onlyfanson is gondolkoztam.
De nemtudom , hogy ott mennyi pénzt lehet keresni egy újonnan készített fiókkal.
2022. dec. 15. 16:05
12/26 anonim válasza:
A kifizetés pedig amúgy sem jönne meg 2 héten belül.
13/26 NTBS válasza:
Ha többen vagytok a csomagban, akkor nem csak a te tartozásod. Akkor osztódik. Máris kevesebb pénzre van szükség. Vegyél fel hitelt, személyi kölcsönt. A prostitúció csak végső esetben.
14/26 anonim válasza:
9. Simán engedi. Apám is felhalmozott 500ezret, igaz 2 hónap alatt, meg jó a beszélőkéje, úgyhogy csak 4 hónap múlva kapcsolták ki. Na jó, igaz, ez 10 éve volt.
15/26 anonim válasza:
Szépen bemész s megmondod hogy ez van, kitaláltok valamit együtt
16/26 anonim válasza:
De még látom szolgáltatja a netet a vodafone.
Telefon törlesztő - de nincs mit eladni.
Értjük
17/26 anonim válasza:
Ilyen rövid idő alatt ennyi pénzt max a testeddel.
18/26 anonim válasza:
Kit érdekel mikor költöztél el?
Amúgy is sántít ez a sztori.
19/26 anonim válasza:
miért nem akkor kapcsoltál, amikor 100e tartozásod volt.
ha van melód, akkor fizetési előleg vagy hitel
20/26 anonim válasza:
Ha behajtócéghez kerül, akkor tudsz rá részletfizetést kérni, úgy nem lesz a duplája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!