Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan szerezzek 2 hét alatt...

Hogyan szerezzek 2 hét alatt 4000ft-ot? 14/L

Figyelt kérdés
A szüleim nem adnak, ezért nekem kell valahonnan szereznem.

2013. jan. 25. 15:49
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
66%

Kérsz egy másik rokonodtól vagy barátodtól, barátnődtől.

Vagy elvállalsz egy kisebb munkát. Újságkihordás vagy valamelyik idősebb szomszédnak segítesz kitakarítani, bevásárolni.

2013. jan. 25. 15:55
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Bolhapiacon, Vaterán (kell szülői engedély, de nem olyan bonyolult) stb. eladod néhány megunt ruhád vagy valami mást stb.
2013. jan. 25. 16:01
 3/18 A kérdező kommentje:
Mar csomó dolgomat feltoltottem az aprodra....nem nagyon veszik. :( más ötlet?
2013. jan. 25. 16:11
 4/18 anonim válasza:
Mire kell?
2013. jan. 25. 17:00
 5/18 A kérdező kommentje:
Farsangi jelmezre... Tudom gáz, de én szeretem a farsangot.
2013. jan. 25. 17:03
 6/18 anonim ***** válasza:
65%

Olyan népszerű a GYIK-on ez a "segíts öregeknek"... Honnan veszitek ezt? Hol a túróba adnak az éhező kisnyugdíjasok pénzt egy idegen gyereknek azért, hogy bevásároljon?!

De komolyan? Ez non szensz.

2013. jan. 25. 17:57
 7/18 A kérdező kommentje:

Én is ezt gondolom... baromság. Csomó helyen ezt írjak válasznak..

Szerintem a mai világban senki sem végez ilyen munkát. És ki bízná meg egy 14 éves gyerekben?

2013. jan. 25. 18:00
 8/18 anonim ***** válasza:

Nonszensz? Hülyeség?

Tudjátok hány olyan idős embert ismerek, akik fizetnek azért, hogy valaki bevásároljon nekik vagy takarítson ki nála vagy rendezze el a kertet vagy mondjuk hasogassa össze a téli tüzelőjét? Jó, most az utóbbi nem egy lánynak való munka, de egy 14 éves srác simán megcsinálja. És 1 nap alatt összeszedi a 4000 Ft-ot.

És igaz, nem nyár van ugyan, de nyáron simán rábíznának egy 14 éves lányra egy olyan munkát, hogy gazolja ki a ház előtt a virágoskertet.

Amúgy meg honnan a fenéből tudjuk, hogy a kérdezőnek nincs-e egy olyan idős ismerőse, aki mondjuk rábízna egy kisebb takarítási vagy bevásárlási munkát?

Ha nem tetszenek a válaszok, akkor miért kell kérdést feltenni? Ha az ember jó szándékúan próbál segíteni, akkor miért kell lehülyézni?

Akkor szedje össze a pénzt ahogy akarja!

Amúgy nincs egy nagyszülő, egy nagynéni, nagybácsi vagy idősebb testvér, akitől lehetne kérni?

Vagy legyél kreatív és csinálj magadnak otthon jelmezt.

2013. jan. 25. 18:11
 9/18 A kérdező kommentje:
Igaza van...nincs ilyen ismerősöm. Egy szoknyára van szükségem amit csak egy helyen lehet megvenni, később még hordanám. Már pròbáltuk megvarrni, nem sikerült.
2013. jan. 25. 18:20
 10/18 anonim ***** válasza:
A testével egynap alat adupláját meg kapja.
2013. jan. 26. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!