Hogyan szerezzek 2 hét alatt 400.000 ft ot ?
A vodafon nyakamba rakott 400.000 ft tartozást így karácsony elött 2 hetes határidővel egybe kell kifizetnem ha nemtudom akkor megy a végrehajtókhoz és dupla annyit kell fizetnem.
21 éves lány vagyok már 18 évesen elköltöztem otthonrol Szegedröl Budapestre.
Kölcsönkérni nemtudok se szülőktől se barátoktol. Értékeim nincsenek amiket eltudnék adni.
Megköszönném ha tudnátok adni pár ötletet.
Több helyről szedd össze a pénzt.
Én bemennék az önkormányzathoz is, h támogassanak, meg a családsegítő szolgálathoz is.
Másik ötletem, hogy kérj fizetéselőleget a munkahelyeden.
Nincs valaki rokon, barát, munkatárs, akitől kisebb összeget tudnál még kérni?
Vaaajon milyen javaslatra hegyezi a f..ülét, a bajba jutott fiatal lányról kamu kérdést kiíró 45 éves férfi?
Tipikusan hozzáfűz néhány irreleváns életrajzi elemet, hogy átélhetőbb legyen a sztori. Közben a tartozás keletkezése, jellege, mértéke nem sikerül hihetőre, mert a kiíró perverznek a fantáziáját más köti le, meg nem is az számít neki, csak jó sok tartozás legyen amiből nincs kiút - pontosabban csak egy kiút van. Siet megjegyezni, hogy a szokásos megoldások, mint a családi, baráti pénzügyi segítség nem elérhetők, hogy hamarabb beteljesüljön a fétis tárgya, hamarabb jöjjön meg A válasz.
Szánalmas.
Nem kamu.
Nemtudtam fizetni a telefon törlesztőmet sem a számlámat már régóta többen vagyunk egy csomagban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!