Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan szerezzek 2 hét alatt...

Hogyan szerezzek 2 hét alatt 400.000 ft ot ?

Figyelt kérdés

A vodafon nyakamba rakott 400.000 ft tartozást így karácsony elött 2 hetes határidővel egybe kell kifizetnem ha nemtudom akkor megy a végrehajtókhoz és dupla annyit kell fizetnem.

21 éves lány vagyok már 18 évesen elköltöztem otthonrol Szegedröl Budapestre.

Kölcsönkérni nemtudok se szülőktől se barátoktol. Értékeim nincsenek amiket eltudnék adni.

Megköszönném ha tudnátok adni pár ötletet.

2022. dec. 15. 14:16
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Személyi kölcsön. Vagy áruhitel és eladod a terméket még bontatlanul, ürüggyel. Értelem szerűen ha hitelképes vagy.
2022. dec. 15. 14:22
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Kérj részletfizetést, ilyenkor mit lehetne csinálni?!
2022. dec. 15. 14:22
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Vagy benyeled a végrehajtó plusz költségét.
2022. dec. 15. 14:23
 4/26 anonim ***** válasza:
96%
A vodafone nem rak a nyakadba semmilyen tartozast, csak felszolit ra, hogy fizesd vissza, ami tartozast TE osszeszedtel.
2022. dec. 15. 14:24
 5/26 anonim ***** válasza:
100%

Több helyről szedd össze a pénzt.

Én bemennék az önkormányzathoz is, h támogassanak, meg a családsegítő szolgálathoz is.

Másik ötletem, hogy kérj fizetéselőleget a munkahelyeden.

Nincs valaki rokon, barát, munkatárs, akitől kisebb összeget tudnál még kérni?

2022. dec. 15. 14:25
 6/26 anonim ***** válasza:
93%
Hát, lenne ötletem, ott egy hét alatt is megkereshetnéd, ha jól nézel ki, meg bevállalós vagy 😃
2022. dec. 15. 14:37
 7/26 anonim ***** válasza:
89%
#6 Az is egy opció. Lefekszik 10 emberrel, soha nem mondja el senkinek. Kérdés, hogy utána hogy érinti lelkileg. Ha egy életre megnyomorodik tőle, nem biztos hogy olyan jó deal volt, lehet hogy érdemes inkább kifizetni jövő évben 800-at a végrehajtónak.
2022. dec. 15. 14:39
 8/26 anonim ***** válasza:
94%

Vaaajon milyen javaslatra hegyezi a f..ülét, a bajba jutott fiatal lányról kamu kérdést kiíró 45 éves férfi?

Tipikusan hozzáfűz néhány irreleváns életrajzi elemet, hogy átélhetőbb legyen a sztori. Közben a tartozás keletkezése, jellege, mértéke nem sikerül hihetőre, mert a kiíró perverznek a fantáziáját más köti le, meg nem is az számít neki, csak jó sok tartozás legyen amiből nincs kiút - pontosabban csak egy kiút van. Siet megjegyezni, hogy a szokásos megoldások, mint a családi, baráti pénzügyi segítség nem elérhetők, hogy hamarabb beteljesüljön a fétis tárgya, hamarabb jöjjön meg A válasz.

Szánalmas.

2022. dec. 15. 14:57
 9/26 anonim ***** válasza:
90%
#8-as igen, szerintem is kamu. Egyetlen mobil szolgáltató sem engedi, hogy felhalmozz náluk 400 ezer Ft tartozást, 1-2 hónapos késedelem után már kapcsolják is ki a SIM kártyádat és felbontják a szerződést.
2022. dec. 15. 15:09
 10/26 A kérdező kommentje:

Nem kamu.

Nemtudtam fizetni a telefon törlesztőmet sem a számlámat már régóta többen vagyunk egy csomagban.

2022. dec. 15. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!