Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan szerezzek 2 hét alatt...

Hogyan szerezzek 2 hét alatt nem nagy összeget?

Figyelt kérdés
13 900 Ft-ot kell összegyűjtenem 2 héten belül, mert el szeretnék menni Hegyaljára és a szüleim sajnos ezt nem finanszíroznák. Nagyon-nagyon fontos, nagyon el szeretnék ide jutni, életemben most először... kérlek segítsetek valamilyen ötlettel. De ha valakinek konkrét ajánlata lenne azt még szívesebben fogadnám. 18 éves lány vagyok, még nincs érettségim, alkalmi munkák terén van tapasztalatom. A diákszövetkezeteket már körbejártam, Nyíregyháza környékén nincs munkalehetőség. Bármilyen idénymunkát is szívesen elvállalok, most nem rég voltam meggyszedésen is. Nagyon örülnék, ha valaki valóban használható válasszal segítene...
2009. jún. 30. 18:53
 1/3 anonim ***** válasza:
88%

Adj el valamit, ruhát, dvd lejátszót, ékszert, akármi mást.

Ismerősöknél kérdezd meg nem kell-e segítség nekik, takarítani vagy valami, azért is biztos kapnál egy kis pénzt. Nem tudok jobbat.

2009. jún. 30. 19:12
 2/3 anonim ***** válasza:
84%
Kérj kölcsön pár jó, közeli ismerőstől akik jól állnak anyagilag! De aztán visszaadni is tudd!
2009. jún. 30. 19:40
 3/3 anonim ***** válasza:
na megoldottad?
2010. júl. 12. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!