Mit tegyek, ha rezidens orvosként nem bírom felvenni azt a munkatempót, amit az adott osztály követel?
Figyelt kérdés
Sürgősségin vagyok 2 hónapot és én ezt a rohanó betegállás tempót egyszerűen nem bírom. Folyton le vagyok maradva, ha meg begyorsítok nem tudok alaposan beteget vizsgálni, panaszokat írni. A választott szakirányom nagyon nyugis, én ezt a munkatempót egyszerűen nem bírom kövezni.
Mit tegyek? Kimondottan lecseszve nem voltam, de már utalgattak rá h illene "begyorsulni".
2022. dec. 12. 20:04
1/19 anonim válasza:
Semmit nem kell tenned. Kibekkelsz és kész. Magyarországon semmiféle következménye nincs a lassú/ nem kielégítő/ inkompetens/mulasztó orvosok munkájának. Még a szakterületedet sem kell ellátnod normálisan, nem hogy egy rezidensi gyakorlatot...
2/19 anonim válasza:
Szerinted mennyi orvosi műhiba van évente országos szinten, amit a kapkodó, hullafáradt ügyeletes orvosok követnek el? Több száz, vagy akár ezer, ezek töredéke derül csak ki és annak is csak kis részéből lesz valami elmarasztalás.
3/19 anonim válasza:
ez a baj a mai magyar orvosi kepzessel hogy leadja a 800 oldalas biologia konyvet de fegyelemre kitartasra nem nevel
4/19 anonim válasza:
Lol. Ez nem a honvédség, öreg.
5/19 anonim válasza:
Szerintem a precízitás sokkal fontosabb a tempónál. Ha nem fél óra alatt böksz csak egy vénát, akkor nem aggódnod.
6/19 anonim válasza:
Sosem marasztalnak el orvost műhibáért mert a kirendelt szakértő is orvos lenne az eljárás során, azok meg egymást védik.
7/19 anonim válasza:
Ez minden szakmában így van. Pályakezdőként rutintalanul csiga lassúan kezdi mindenki, akik meg ott vagy 20 éve bántja a szemüket, hogy a másik milyen lassú. Ne vedd magadra, ha meg komolyan szóváteszik mondd meg, hogy még bizonytalan vagy inkább lasabban végzed a munkád, de nem szeretnél hibázni.
8/19 anonim válasza:
@3 Már megint egy egyetemet kívülről sem látott Ratkó-gyermek, akinek savanyú a szőlő :)
9/19 Sssaszem válasza:
Kedves Kérdező! Milyen szakorvos leszel?
10/19 anonim válasza:
Gyere el hentesnek!
Jobban fizet és ott még varri se kell!
De maradhatsz varrónő is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!