Ha felmondási idő alatt látványosan nem csinálok semmit, annak lehet valami következménye?
Attól, hogy a felmondási idődet töltőd, és haragszol a munkáltatóra, mert él a törvény adta jogával, még nem szűnik meg a munkavégzési kötelezettséged. Ugyanúgy köteles vagy a legjobb tudásod szerint elvégezni a munkát, ahogy eddig is kellett volna.
Nem is értem a felmondási idő alatti másképp viselkedést.
Ahogy eddig is, ha nem végzed el a munkádat, akkor felelősségre vonhatnak miatta. Semmi különbség nincs a felmondási idő alatti és az azon kívüli kötelezettségeidet illetően.
Ki ez a sok szarházi itt, aki a cégeket védi? Csak nem ugyan az az egy ember kommentel többször?
Szerintem ne csinálj semmit, nem lesz semmiféle felelősségre vonás meg nem fog semmilyen másik cég tudomására jutni, én is ezerszer csináltam már így.
Ezért van az, hogy értelmesebb cégek elengedik közös megegyezéssel a dolgozót, mert ennek meg semmi értelme, hogy egy havi bért fizetnek még feleslegesen.
Nem kell őket sajnálni, fizettek vokna jobban meg bántak volna normálisabban veled.
miért még bejársz a céghez?
moziban vagy színházban dolgoztál?
hanem inkább most járj filmet nézni, munkaidőben.
Szerződés aláírásakor blablabla...
Nem érdekel senkit. A mocskos adócsaló vállalkozók mindig fölényben vannak az alkalmazottakkal szemben, megtilthatják a szakszervezet-alapítást, trükközhetnek a túlórákkal, fizetéssel, munkavédelmi szabályokkal meg mindennel, érdekes, olyankor nem számítanak a jogok és kötelezettségek.
Csak nem te is ilyen pióca "vállalkozó" vagy, mint a magyarok 99%-a? Fejlődni nem tudtok 30 éve, csak tartani a markotokat az állami/EU-s pénzek felé, meg trükközni a járulékokkal, aztán ha faképnél hagy valaki titeket, sírtok mint egy csecsemő.
#8: XD, de fáj valami valakinek. Te meg trükközhetsz a felmondási idővel, mint a kérdező, trükközhetsz a táppénzzel, lophatod a napot, lophatsz a munkaáltatótól. Lehet sírni, de pont olyan a munkavállaló, mint a munkáltató.
Ja, hogy lehetne képezni magad, lehetne menni jó pénzért jó helyre dolgozni? De ahhoz már nem azt kellene nézni, hogy rövidítsd meg a másikat, és hogyan teljesítsd a minimumot, hogy éppen ne rúgjanak ki.
Mondjuk akkor nem is lehetne mást hibáztatni a saját teljesítmény (hiánya) miatt
Egyébként nem vagyok vállalkozó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!