Milyen következményekkel jár, ha felmondási idő alatt hagyom ott az ausztriai munkahelyemet?
Figyelt kérdés
Az elmúlt időben sajnos pánikrohamok gyötörnek, ha eszek valamit nem sok időn belül megy a hasam, az élet más területein sem éltem át túlzó sikereket. Haza akarok költözni minél előbb, mert sajnos ez már nem megy nekem. Viszont adódik a kérdés, mi történik ha az egy hónapos felmondási idő alatt hagyom ott őket? Úgy értem, hogy kitilthatnak az országból bizonyos időre - szélsőséges esetben - vagy mire lehet számítani?
Harmadik hónapja dolgozom kint, még nincs teljes három hónapja.
2022. máj. 17. 13:49
2/5 anonim válasza:
az országból nem fognak kitiltani, ez tuti... Hisz EU-állampolgár vagy!!!
Legfeljebb a hiányzó időszakra vonatkozó bért nem kapod meg - de hát le sem dolgozod....
3/5 anonim válasza:
A hátralévő időszakot munkatáborban kell töltened. Ausztria és Magyarország között van kiadatási egyezmény, így biztosan nem úszod meg.
4/5 anonim válasza:
#3: :-DDD
Vigyázz, mert szegény komolyan veszi...
5/5 A kérdező kommentje:
De a ledolgozott fizetésemet azért megadják ugye? Tehát ha a 30 napot nem várom meg, akkor is, ha jól értem, ugye?
2022. jún. 23. 21:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!