A szerződésemben 60 nap felmondási idő van. Mennyire valószínű, hogy eltekint ettől a munkaadó, ha csak pár hónapja vagyok ott?
Erre semmiféle tapasztalat nincs, minden egyes helyzet más.
De a pár hónap mit jelent? Mert ha még próbaidös vagy, akkor az alatt nincs felmondási idö
Negyedik hónap, lassan öt.
A 60 nap picit sok. Pályakezdő vagyok, még sok hiba van a munkámban, nem hinném hogy nélkülözhetetlen vagyok, 2 hónap sok az életből azért. Remélem nem kell végigdolgozni, előbb megkapom a papírjaimat.
Van egy álomcégem, ahova még tavasszal jelentkeztem, és most szóltak, hogy lehetne jönni, csak közben bejött ez a munka, és már a próbaidő is letelt bőven.
Bűntudatom van, hogy otthagyom a jelenlegi cégem, rendesek velem nagyon, de a karriergoal munkám kaptam meg.
A feladat, amire megyek, tudom hogy nem azért lett nyitott, mert a nálam jobb jelölt már kihullott, hanem csak most hozzák ide ezt a részleget, sok belsős infóm van, tudom hogy a konkrét jövendőbeli főnökeim még az anyaországban vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!