Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A Facebook profilom alapján...

A Facebook profilom alapján fogják eldönteni, hogy alkalmas vagyok-e az adott munkakörre?

Figyelt kérdés

Elküldtem az önéletrajzomat egy logisztikai munkára, pár nap múlva vissza is hívtak, hogy szeretnének elbeszélgetni velem, de nincsenek meg elégedve a facebook profilommal.

Az volt a legnagyobb problémájuk, hogy nincsen rendesen kitöltve. Sőt nincsen rajta semmilyen adatt rólam. Előző munkahelyek, és tapasztalatok.

Mondtam nekik, hogy ezek mind ott vannak az önéletrajzomban, de az nekik nem elég. Látták hogy miket kedvelek, filmek és zenék, és nem tetszett nekik.

Most komolyan már itt tartunk, hogy a facebook alapján döntik el, hogy alkalmas vagyok-e az adott munkára?

Ez egyszerre felháborító és nevetséges is!

2022. dec. 10. 13:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon gáz! A Facebook a magánélet színtere, semmi szükség rá, hogy az ország világ lássa az eddigi munkahelyeidet, ha te nem akarod megosztani. Az, hogy milyen filmeket kedvelsz, meg főként nem tartozik a munkáltatóra!
2022. dec. 11. 14:28
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Toltam nekik egy lepontozást :)
2022. dec. 11. 14:47
 13/13 Senior Séf ***** válasza:
49%
38 éve azért akartak fegyelmit akasztani a nyakamba, mert "munkakörömhöz méltatlanul" viselkedtem, amikor szombat éjjel egy zenés szórakozóhelyen elkértem a zenész gitárját, és kicsit szórakoztattam a közönséget. Az, hogy a főmérnök merev részegen volt ugyanott, senkinek se csípte a szemét. A lényeg; a magánéleted is érdekli a céget.
2022. dec. 11. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!