Van itt, aki social media manager-ként dolgozik?
Figyelt kérdés
A vállaltnál, ahol dolgozom, felkértek, hogy a jelenlegi munkaköröm mellett legyek a cég social media manager-e. Bár egy nagyobb mezőgazdasági vállalatról van szó, eddig a sikerek ellenére gyakorlatilag nem volt mögötte marketing, se online se offline. Tehát a 0-ról kéne felépíteni valami rendszert.
elfogadtam az ajánlatot, úgymond teszt jelleggel, mert az informatikai és marketing affinitásomon kívül nem értek az ilyesmi dolgokhoz. Tehát ha van, aki hasonló munkakörben dolgozik, tudna adni egy pár tanácsot, hogyan is lehetne elindulni?
2022. dec. 9. 14:00
1/4 anonim válasza:
A világ legkönnyebb melója. Felmész a versenytársak oldalaira és valami hasonlót, a te cégedre szabva kiraksz, ünnepekkor meg boldog kívánsz valami szép képpel. Nem kell hozzá nagy erőbefektetés, de ha okosan találod, akkor olyan plusz 30%-40% fizuemelést kérhetsz.
2/4 anonim válasza:
Egyáltalán nem könnyű jó social media managernek lenni. Rengeteg az önjelölt gagyi. Tehetség kell hozzá, kreativitás, nagyon jól kell tudni fogalmazni, nem árt, ha nagyon jól tudsz fotózni + a grafikához is értesz, tudsz beszélni menedzserekkel stb. stb. Nagyon kevés a jó.
3/4 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, ezért is kéne valami kezdő löket, de nyilván így nehéz segíteni.
2022. dec. 9. 23:09
4/4 anonim válasza:
Hallod, én ezt nagyon imádnám. Szerintem rohadt élvezhető. Te tervezheted meg, hogy milyen megítélése legyen a cégnek, milyen arculata legyen a közösség felé.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!