A Profession tényleg ennyire rossz?

20-as, ez azért van, mert a HR-esnek gőze nincs ezekről a munkákról.
Egy korábbi munkahelyemen ez úgy nézett ki, hogy a főnök felhívta a HR-est, hogy kéne ember. Ennyi. Ő meg összedobott egy olyan hirdetést, amiben semmi konkrétum nem volt benne, csak olyan általánosságok, hogy 5 év munkatapasztalat meg hasonlók. Ezek után a főnök ki volt akadva, hogy olyan emberek jöttek, hogy gőzük sem volt a munkáról, hogy ők mégis mit képzeltek, hogy ide megfelelnek. Hát talán le kéne írni, hogy mit akar.

20-as nem számít, mert az minimum tavaly volt...
Itt meg már a világba a blöffparádé meg a rendeleti diktatúra megy évek óta.
Szanaszét cseszik a piacokat, tiszta vadkapitalizmus megy... -.-

Amíg a "rendőröket", államvédelmiseket is bepalizzák addig ne várjon senki semmit!
Aláíratnak velük minimum 2 év szolgálati időt ami alatt nem mondhatnak fel, pesrze mindezt önként és dalolva aláírják, mert az eleve korrupt vezetőségük megállás nélkül hazudik, meg ígérget nekik befolyásról, válllakozási lehetőségekről az "őrzés védelemben" amit a NAV valahogy mindíg "l2nged" iparági szinten nem kell normálisan adót meg járulékot fizetniük+
Itt az egész karhatalom korrupt már a kilencvenes évek óta, bazári maffia az egész!
Kezdte a nép, folytatta az állam, de a népnek megtiltotta!

Abszolút egyet tudok érteni. Én építőmérnökkènt találkoztam olyan hirdetéssel, ahol konkrétan egy egész csapatot kerestek műszaki rajzoló pozícióba. Nevetséges és hiteltelen, ahogy rengeteg más információ nélküli hirdetés.

#27 Itt egy gyöngyszem:
Sírva röhögtem miközben olvastam. :D Már 2 perce olvasod, mindenről szó volt, pecázás :D :D karácsony, az egy kiló hús árával egyenértékű nettó juttatások, de a munkáról érdemben még semmi. Majd a végén lejön, hogy ezek igazából ottalvós futárt keresnek némi épületautomatikai tudással. Talán a közös kocsonyakészítés kimaradt mint juttatás.

#28/
Ez tényleg gáz :D
Pedig csak villanyszerelő vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!