Havi 220k nettó fizetés érettségivel végzettség nélkül otthon élve jó fizetés vagy rossz?
20 éves vagyok anyámékal élek még.
Vác-on lévő Sparban dolgozok pár hete diáként jövő héttől át vesznek fő állásba.
Adókedvezményemel együtt ez 220 ezer forint havonta próba idő után 230. Heti 5 nap 8 óra szombat kötelező 12 óra(ez havi 2x van max)túl óra kifizetés 3 havonta 15% dolgozói kedvezmény vásárláskor.
Szerintetek 220 ezer korrekt fizetés tekintve, hogy jelenleg még semmilyen végzettségem sincsen vagy keresnem kéne jobban fizetőt?
Jelenleg autóra gyűjtök és jövőre fő iskolára akarok menni.
Szóval kb 192 órát dolgozol egy 31es hónapban ha úgy jönnek a hétköznapok..
Azaz
220.000 : 192 = 1145/óra
Ami az szja nélkül lenne vagy 900/óra
Ez a legszarabb fizetések közt van Pesten!
Legcsövesebb kisvárosban kereskedelemben megadják az 1000/órát legalább
A helyedben azon nyomban keresnék más munkát
Más kereskedelmi munkákkal Pesten lehet keresni 1700/órát is
Ha 192 órával azt kiszámolod az már 326000 ft
Azért rohadtul nem mindegy!
Ne maradj ott és ne hagyd hogy kiszúrják a szemed!
Amint találsz jobbat menj :)
Hát ez elég csöves fizetés főleg, hogy ebbe már benne van adókedvezmény.
Milyen autót akarsz venni ilyen fizetésből?? swift-et is cinkes fenntartani belőle.
netto 250e ft alatt dolgozzon a rosebb és az sem nagy pénz.
A 220 az heti 5 nap 8 órára vonatkozik a szombati 12 órábol 4 az túl óra amit három havonta fizetnek ki.
Tehát az én számításaim szerint az alapbérem: 220:160=1375 nettó per óra.
Milyen állást tudnék vállalni amihez nem kell semmi végzettség de többet ad?
2#
600-800 ezer féle akarok venni autót amivel majd fő iskolára be tudok járni.
Pesten 1300 ft is kevés
Keress nézelődj és ha van egy lehetőség jelentkezz!
Hidd el nem nézik annyira hogy nincs szakmád
Ember hiány van!
És ne csak multikban gondolkozz
Mehetsz kisboltba dohányboltba stb
Nagyon jó fizuk vannak! Csak keresni kell :)
Heti 6 nap apróért. Nekem homeoffice lehetőséggel kínáltak bruttó 400-at. Igaz nekem van diplomám, de cserébe nem kellene 12 órázni meg heti 6 napot robotolni, mert az már embertelen. Persze az sem a legtöbb, de kezdetnek jó nekem.
Lehet ezért az embertelen körülmények között bunkók a kisebb sparokban az alkalmazottak?
eljött megint a kihasználások aranykora, a multik szakítanak, az állam szakít a rekord áfa bevételen, az átlag meg tönkremegy.
Ez a bér konkrétan vicc kategória, amit kapsz. Főleg 6 napért, amiből egyik 12 óra. Nem is értem.
Meg mi az, hogy túlóra kifizetés 3 havonta? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!