Jó persze itt a válság stb, de jóval kevesebb fenn az álláshirdetés mint szokott. illetve ismerősi körben sem hallani róla túl sok jót. Mi a véleményetek?
A Profession a diplomásoknak jó. A többi vegzettséget nem igénylő melóra bemegy ~700 önéletrajz, a munkáltató meg válogathat kedvére, szubjektív szempontok alapján.
2022. dec. 9. 15:02
2/31 anonim válasza:
+1 az elsőnek.
Valóban kevesebb a hirdetés, nyárhoz képest kb. 20%-al és a jelentkező is több. Nekem amúgy jó volt, ahova jelentkeztem nagy arányban hívtak vissza és recruiterek is kerestek ha elérhetővé tettem az önéletrajzom. Volt egy időszak amikor ingyen volt 1 hónapig a prémium, akkor lehetett nézegetni, hogy hanyadikként rangsorolja a rendszer a jelentkezésed és összesen hányan jelentkeztek, az sokat segített. Kékgalléros hirdetéseknél durván sok jelentkező volt, ott azért nem egyszerű eljutni interjúig. Az én szakterületemen max 30-40 jelentkező, amiből bőven 10 alatti volt az értékelhető (tapasztalat, végzettség és nyelvtudás is stimmelt), felthetetően ezért hívtak vissza nagy arányban.
2022. dec. 9. 15:10
3/31 anonim válasza:
Inkább azt mondanám kezd kimenni a divatból.
10 éve kerestem állást, feltöltöttem oda az önéletrajzomat, naponta hívogattak a fejvadászok.
Most feltöltöttem oda egy önéletrajzot egy hónapja, egy darab megkeresésem nem volt.
Jelennek meg rajta hirdetések azért, de inkább más platformokon keresnek a jó cégek. Pl. Linkedin.
2022. dec. 9. 15:32
4/31 NTBS válasza:
Tényleg kevesebb a munkalehetőség rajta.
2022. dec. 9. 16:36
5/31 anonim válasza:
Az én területemen körülbelül 3-4-szer annyi állás van meghirdetve a Profession-on, mint 5-6 évvel ez előtt. Az már más, hogy az álláshirdetések minősége és feltételezhetően a pozíciók minősége is változott, az ellenkező irányba.
2022. dec. 9. 17:58
6/31 anonim válasza:
Nem tudom, évek óta nem pályáztam sehova. A cégek pályáznak hozzám, de ezt többnyire a linkedinen teszik, mivel sehova se vagyok álláskeresőként regisztrálva. Én csak válogatok.
2022. dec. 9. 18:02
7/31 anonim válasza:
Elég tré melók vannak rajta.
2022. dec. 9. 19:00
8/31 anonim válasza:
gyalázatos, a munkák túlnyomó részénél meg a bér sincs feltűntetve.
2022. dec. 9. 19:01
9/31 anonim válasza:
Neten 90%-ban csak gyárakat találni, talán néhány eladói rész, vagy ha van eü végzettséged fényévente 1, de nehogy már a szartörlés, a robot munka meg agyatlan kasszázás legyen már, kétlem hogy máshova nem kell senki..
2022. dec. 9. 19:20
10/31 anonim válasza:
Biztosan kevesebb mint korábban, mert nekem naponta 3-4x küldözgetik ugyanazokat a hirdetéseket, heteken keresztül..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!