Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 4.537.400 forintért full...

4.537.400 forintért full stack fejlesztő képzés? CodeCool képzéseivel mennyire lehet elhelyezkedni?

Figyelt kérdés

A CodeCool full stack fejlesztő képzéseiből a “független pénzember” csomag ennyibe kerül.

Megéri elvégezni?

[link]

2022. dec. 5. 11:39
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
100%
38 Ez istentelen nagy baromság. Nem lesz jobb a cégnek attól hogy több költsége van, ugyanis a költséget ki is kell fizetni. Amikor valami kétszer annyiba kerül, az bizony egy cégnek is kétszer annyiba kerül. Ilyen okosságot a költségszámlákról azok irkálnak, akik csak hallottak valamit arról, hogy ez a cégesdi hogyan működik, de fingjuk nincs az egészről.
2022. dec. 8. 11:12
 42/42 anonim ***** válasza:
38%

Ha csak a fizetés miatt csinálod, felejtsd el, mármint szerintem az önmagában egy szánalmas motiváció. Ismétlem ha Csak amiatt csinálod.

Ha érzel magadban elhivatottságot, élvezed is a programozást és nem riaszt vissza a sok kihívás, csináld és amúgy mellékhatásként jönni fog a jó pénz is. Valószínűleg nem egy tanfolyamtól leszel sztár programozó, de a fenti kérdések segítenek, mert kB a tanfolyam után kezdődik életed örök tanulása ebben a szakmában. (nem ismerek mast, de lehet, hogy a pékeknél is így van)

Én 20 éve vagyok programozó a saját cégemben, elégedett vagyok, lakást, autót, átlag feletti eletszinvonalat, szabadságot ad a cég, de kezdeti években akkor is ezt csináltam, amikor kB otthon laktam, most is szívesen ülök a gép elé és rengeteget tanulok pluszban a cégépítésről, marketingrol is.

Szóval én ezt az állásgaranciát hagynám a fenébe. Rajtad múlik, mit hozol ki belőle, de a tanfolyam nem fog neked önmagában motivációt is adni az örök fejlődéshez. Egy munkáltató sem azért fog megbecsülni, mert van egy tanfolyamot, hanem mert a cégnek értéket teremtesz.

2022. dec. 9. 07:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!